Фан Клуб : Фени Индустри

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Uh Dobro znaeme Sampioni ste mozebi sega za esenski sampioni dedo mraz ke vi podari novi tabli i obraci:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:
Prijatele nie imame tabli i obraci no dali gledase na tv so fersped koj e vo loza so sal na feni i se raduva kako malo dete ПАНАЈОТИС КАРАПИПЕРИС(uste da bese so lozari i da navivase strasno)prven sredete si gi predavnicete a posle kazuj tabli obraci i uste nes kaj nas barem ima luge koi se zadolzeni za da mestat obraci a kaj vas mestat igracite primerot so Pupovic na mecot so Lokomoti v mesetese gumata na stakloto na tablata toa kazuva se :pos2:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Prijatele nie imame tabli i obraci no dali gledase na tv so fersped koj e vo loza so sal na feni i se raduva kako malo dete ПАНАЈОТИС КАРАПИПЕРИС(uste da bese so lozari i da navivase strasno)prven sredete si gi predavnicete a posle kazuj tabli obraci i uste nes kaj nas barem ima luge koi se zadolzeni za da mestat obraci a kaj vas mestat igracite primerot so Pupovic na mecot so Lokomoti v mesetese gumata na stakloto na tablata toa kazuva se :pos2:
Haha.Nemoj da me smees pogresno si informiran(toa si go videl i so svoi oci no se pravis budala sega i izmisluvas prikazni)Karapiperis otide da ja gleda utakmicata i da naviva za Rabotnicki :pos2: :pos2: A toa za gumata takvi se tie .Ama rabotata e sto mozat da se namestat za 5 sekundi a da se izvadat za 30 .A za da se izvadi obrac i da pukne tabla(stari 100 godini)treba vreme da se namestat .I ve molam smenejte si ga cela konstrukcija :pos2: :pos2: :pos2:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Kaj nas se krsat ednas vo 100 god. a kaj vas 100 pati vo eden natprevar be.

Haha.Nemoj da me smees pogresno si informiran(toa si go videl i so svoi oci no se pravis budala sega i izmisluvas prikazni)Karapiperis otide da ja gleda utakmicata i da naviva za Rabotnicki :pos2: :pos2: A toa za gumata takvi se tie .Ama rabotata e sto mozat da se namestat za 5 sekundi a da se izvadat za 30 .A za da se izvadi obrac i da pukne tabla(stari 100 godini)treba vreme da se namestat .I ve molam smenejte si ga cela konstrukcija :pos2: :pos2: :pos2:
kaj nas se krsat ednas vo 100 godini a kaj vas 100 pati vo eden natprevar be

Г

Грејвдигер

Гостин
Kaj nas se krsat ednas vo 100 god. a kaj vas 100 pati vo eden natprevar be.
Да бе... Затоа сите кошаркарски натпревари кои се играт во спортската сала „Парк“ во Струмица траат над 3 саата. Се кршат таблите и обрачите и нема кој да му помогне на Томето(што е одговорен таму)...

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Vidi drugar za navredi ne sum raspolozen da naviva za rabotnicki so sal na Feni neznam jas covekot sedese dva reda podmene i koga site proslavuvaa na krajot toj skokase kako malo dete :tv:

Sega ako se skrsil obracot ili tabla toa znaci e stara sto godini nz jas za toa sigurno i otebe i odmene e postara pa se slucuva i toa be nemora da znaci deka e star 100 200 godini toa e od mnogu zabivanje :baeh:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
278
Поени од реакции
1
Vidi drugar za navredi ne sum raspolozen da naviva za rabotnicki so sal na Feni neznam jas covekot sedese dva reda podmene i koga site proslavuvaa na krajot toj skokase kako malo dete :tv:

Sega ako se skrsil obracot ili tabla toa znaci e stara sto godini nz jas za toa sigurno i otebe i odmene e postara pa se slucuva i toa be nemora da znaci deka e star 100 200 godini toa e od mnogu zabivanje :baeh:
Абе шо тресеш зелени .... “ПАНАЈОТ скокал како мало дете“ ... твојот газда АМИР да не е скокал како мало дете???

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Абе шо тресеш зелени .... “ПАНАЈОТ скокал како мало дете“ ... твојот газда АМИР да не е скокал како мало дете???
Amir si skoka za Feni A toj vasiot za sto skokase ako ne mi veruvas ke se obidam da nabavam sliki za da se uveris ili prasaj nekoj drug od kav so prate kosarka da ti potvrde

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Колку детски муабети се изначитав на темава...
Пијте апчиња од сабајле... добронамерен совет!

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Znaci kupot ovaa sezona ke se igra vo Kavadarci, vreme e za rascistuvanje na smetkite od pred 10 godini...

Kajgana Shop

На врв Bottom