Да се изневери или не?

Член од
28 август 2008
Мислења
189
Поени од реакции
5
ногу сум против изневерувањето.тоа го глеам како непочитување на личноста,како другар/ка и дечко/девојка.поарно ако не иде,нека раскине,не да шврља натам наам!!
 

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Mozes li sekojden da jades isto jadenje?Zivotot samo so edna zena stvara monotonija,koga ke najdes nesto od strana malce zivotot ti stanuva pointeresen a so toa i zena ti ti stanuva pomila a plus toa svalerajot i ne boli osven ako ne te fatat :vozbud::vozbud::vozbud:
 

Attachments

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.744
Поени од реакции
19.923
Многу оштра тема, да се изневери или не, јас сум за не, затоа што сум таква личност, неможам, пред се прво би расчистила што имам со веќе партнерот, па потоа на слободно линија се што треба, ама вака не, неможам, може сум гуска ама тоа е, мислам дека го имам тоа што ми треба, и ме исполнува, кога би ми фалело нешто прво би реагирала односно ќе разговарам, па веќе ако нема каде се знае, точка па нов лист:smir:
 

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Нејќам бе да варам. Не оти сум светица, туку оти способна сум да се изнамачам колку што треба, ама се што ми треба сакам да добијам од еден човек и точка.
Невиден предизвик, невидено задоволство.
 
Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Според мене, со самото тоа што некогаш се наоѓаш во искушение, значи дека нешо во врската не оди како што треба. Затоа, или не би изневерил и би пробал преку разговор да го средам тој проблем со партнерката, или прво би и раскинал, па потоа би бил со другата личност. Барем јас лично, кога сум сакал и ми било убаво, НИКОГАШ не сум паѓал во искушение, независно за каква ситуација станувало збор.
 

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
НЕ! Подобро раскини отколку да изневеруваш
 
Член од
29 август 2008
Мислења
91
Поени од реакции
0
zamislete zensko kolku moze da se pravi budala koga ke izneveri EPA MNOGO .... od toa mi se omrznati nekoi raboti taka da ne veruvam vo nekoja devojka deka nema da izneveri i toa mi se ima na mene sluceno
 

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
НЕ по никој услов не треба да се изневери па и у какви искушениа да смо, ако се сака вистински не треба да се изневерува.
 
Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
soznam nisto ne bi me nateralo da go izneveram...prvo bi zavrsila so nego posle ke bidam so drug
 
Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Еден пријател прееска ми кажа дека си имал женска која си ја сакал и се` им било совршено во врската, но дека ја изневерувал, бидејќи, СЕ ПОДРАЗБИРА, типот имал потреба.
Потреба? Од шо? Од јазик, од секс? За што сето тоа кога се` што треба си имал во врската.

Сепак јас би одела на варијанта да не се изневерува. Ако некој од партнерите помислува на тоа, нека стави крај на врската. Така ќе ја намали болката на другиот. А и совеста ќе му биде чиста.
Potreba od promena. I toa ne e nisto novo i cudno. Jas sum "alergicna" na monotonija i sakam promeni. Go razbiram tvojot prijatel zatoa sto cesto mene mi se javuva taa potreba. Ja saka tipkata i mu znaci no ednostavno vrskata stanuva premnogu monotona i promenata sekogas e na podobro.
 

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.399
Поени од реакции
1.825
Ја никогаш не сум изневерил и никогаш нема да изневерам.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom