Џеки ептен лагираш на првоно клипче сепак nice ! =)Ај ставив 1 клип клан вар,
ај гледам и Бани хоп има па еве нешто и од мене..
jacky bravo nema sto klip4eto e top super ama bhop_cave2 golema e mapata mislam na klip4e ne ja imas cellata mapa pred da go gleam klipot vikaf bravo bhop_cave2 imas pominato ama ne :nenene: greska sum bill ta ne e cella mapa coas :wink:Абе лесно и интересно било тоа БаниХопчето..
Еве уште некои клипови...
a dokaz deka si ti? :wink:YOy mojot rekord longjumps 240 yeahhh eve i toa od insomnia go napraif sea to4no casot e 7:00 :baeh:
hehehe rambo se zejbavas so mene po dobar dokaz od ova nema ne be ozbilno jas sum i toa samo 2 pati sum skoknal 240 :kesa:a dokaz deka si ti? :wink:
дајте клип да видам ... не разбирам со ти користи тоа :uvo:Matriksot se pravi mnogu lesno sega ke vi objasnam kako:ke potrosite nekolku kursumi od pistolot ke stisnete da smenite sarzar pred da go stavite sarzarot ke smenite bomba i ke skoknete i ke go izvedete Matrix Jumpot
ides pravo pa drzis ^> ili <^ skokas i prodolzuvas vo skok samo <>(toa se ubrzani skokovi btw) idi na ytube bolje pisi "bannyhop cs" ke viis poso tesko e da se objasni pismeno..дајте клип да видам ... не разбирам со ти користи тоа :uvo: