- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 256
- Поени од реакции
- 9
Nema veza po nekoj pat i srekata moze da pobedi :wink:Taka e stole sekogas pobeduva posilniot
Nema veza po nekoj pat i srekata moze da pobedi :wink:Taka e stole sekogas pobeduva posilniot
Хахахахах, гревои се...vcera se igrase MoD vs tfl (de_dust2) 16-5 i (de_nuke) 16-13 i ni napravija slay na cel tim 2 rundi NOOBS:pos2:
more nemoj da ne stramite na kgn forumvcera se igrase MoD vs tfl (de_dust2) 16-5 i (de_nuke) 16-13 i ni napravija slay na cel tim 2 rundi NOOBS:pos2:
haha 16-4 ve dupnaFmeХахахахах, гревои се...
Па врска немаат и прават slayvcera se igrase MoD vs tfl (de_dust2) 16-5 i (de_nuke) 16-13 i ni napravija slay na cel tim 2 rundi NOOBS:pos2:
pak kje recam prasaj gi ili neka si kaza zosto SLAY ! p.s : pisi mu na master da igrame so vas pak SAMO nemoj MIX da se sobirate againПа врска немаат и прават slay
Сигурно си ги исфарбал ѕидовите ка не победивте на турнирот. Аман бе до кога пациенти ќе си останете... детството и невиноста ќе ја оставите на кантер и пак ботови ќе си останете. Трагедија... Плачипичкиhaha 16-4 ve dupnaFme
nemash pravo da komentirash protiF nas :back::baeh::pusk:
Кога сакате ке играме бе пак,и не бевне микс,сите што бевне таму немаме кланови,ептен некој ако сака се собираме за Кланска иначе не сме во тим.pak kje recam prasaj gi ili neka si kaza zosto SLAY ! p.s : pisi mu na master da igrame so vas pak SAMO nemoj MIX da se sobirate again
mislea deka nema da primetime deka nema da izgasat sxe,hahahahah abe tfl be tfl...trening za vas samo i nadeshmmm pa dobro aj kazi so nedozvoleno napraivme???drugo aj toa nie ne zborevme zaradi toa gleas pak i posle sve tepavme...jas ne se zamaram samo uste ne mozam da si objasnam kako glock me ubi koa bev kacen gore na nuke na toa limot???kire bese nadvor samo so ve vide glock mi zalepi glava preku 3 dzida pa posle me ubi u telo....stvarno neznam....baska so fora bese toa ke isklucime sxe poso nofear ne moze da igra mislam seedno ama pak.....nvm ne se zamaram da se karam ili objasnuvam
dojdi nekoj den na kgn da se dogovorime na msn .. vikni admin neka pusti nuke i kje vidish 3od3 kje ti tepam tuka i kje ja otkrijash golemata tanja ..hmmm pa dobro aj kazi so nedozvoleno napraivme???drugo aj toa nie ne zborevme zaradi toa gleas pak i posle sve tepavme...jas ne se zamaram samo uste ne mozam da si objasnam kako glock me ubi koa bev kacen gore na nuke na toa limot???kire bese nadvor samo so ve vide glock mi zalepi glava preku 3 dzida pa posle me ubi u telo....stvarno neznam....baska so fora bese toa ke isklucime sxe poso nofear ne moze da igra mislam seedno ama pak.....nvm ne se zamaram da se karam ili objasnuvam