да , а и кога тепаат одма по 5мин на грдиот веб пишуваат , а порази никако не пишуваат , кога губат или се "мих или лаг имаат".На непочната cw 16-0 за вас...а де стај резултатите кога играме..
Бај Д' Веј..тфл cw?
да , а и кога тепаат одма по 5мин на грдиот веб пишуваат , а порази никако не пишуваат , кога губат или се "мих или лаг имаат".На непочната cw 16-0 за вас...а де стај резултатите кога играме..
Бај Д' Веј..тфл cw?
но феар касни порасни!!!да , а и кога тепаат одма по 5мин на грдиот веб пишуваат , а порази никако не пишуваат , кога губат или се "мих или лаг имаат".
Сале , не велам дека сме најдобри , само сега ни алак ни фоглер не се во тфл... си имаме друг тим .Борче,најбољи сте сеа вие?
Ако сте најбољи,не ми ги земај алаК и Фоглер во клан,туку играј како што се игра..
Играјте..:
Ти,Мастер,СикЏоце,Финч и Зрнн да видам колку ќе тепате..
Сватив пер..Сале , не велам дека сме најдобри , само сега ни алак ни фоглер не се во тфл... си имаме друг тим .
Поентата ми е : Вмд збира играчи од сите тимови а тој не ги игра кланските , и после ми се фали најаки сме .
Ме свати сега?
еве кажувам нека играат вмд вмд(ред манки) , попе , владих , и блек фајр ( правите агс ) , ке губат од r3 , od vas , od tfl , od site ке губат.
Ме свати сега?:smir:
Борче,најбољи сте сеа вие?
Ако сте најбољи,не ми ги земај алаК и Фоглер во клан,туку играј како што се игра..
Играјте..:
Ти,Мастер,СикЏоце,Финч и Зрнн да видам колку ќе тепате..