Кој е најдобар клан на Кајгана CS серверите?

знам бе пер ама МеТо е од Струмица , Гарфилд од тетово , ЖИЛЕ од прилеп и како ќе се собира ја незнам:toe:
Жиле не игра за кгн. Плус, заборави дека имаме 4-5мина кајганџии што живеат во Скопје?
Јас, Скаут, Два, Луцифер, Red... (=

Деновиве гледам High Weapons или така нешто, доста се активни, и играат доста добро на серверите. Браво, браво. :smir:

мислиш тони нема да најде играчи шо играт за кгн од скопје.. цц ред ќе држи по 2-3ца :pos:

знам од кај е мето а исто и другите.. .

Абе Тони ќе финансира и организира превоз за сите што не се од Скопје (=

Жиле не игра за кгн. Плус, заборави дека имаме 4-5мина кајганџии што живеат во Скопје?
Јас, Скаут, Два, Луцифер, Red... (=

Деновиве гледам High Weapons или така нешто, доста се активни, и играат доста добро на серверите. Браво, браво. :smir:

мислам дека со овој тим ке ги ломиме сите!Не ни требаат естонците

Има еден проблем Два веќе не игра кантер на негово место би го земал хмм..Марио или Хорор

Ajde driton vidis imate5 igraci od kgn neli od skopje .
Dojdite na Winter insomnia da vidimo koj ce odi pogore ok ?
HhahHAHhhahHAHhahHHAHAHhhahAHAHha
Ama ako gubite 16:0 od nekogo nema vrska :D

A INa4e najdobar klan na kgn serverite se razbira LGX :)

najak klan e kgn ama na serverot kgn zos na kajgana serverot igraat botovi a kgn se gledame na Winter . ako se prijavite zos ja ka sto vidov uste ve nema :D by Vase of Apocalypse :P

najak klan e kgn ama na serverot kgn zos na kajgana serverot igraat botovi a kgn se gledame na Winter . ako se prijavite zos ja ka sto vidov uste ve nema :D by Vase of Apocalypse :P

Man , calm down. .. баш ке ве видам шо ке напраите.. пошo у секој пост ги правиш кајгана подолу од.. ај да не кажам шо, и у секој пост спомнуваш за Winter. .. не летајте толку. .. шит хепнс.

Man , calm down. .. баш ке ве видам шо ке напраите.. пошo у секој пост ги правиш кајгана подолу од.. ај да не кажам шо, и у секој пост спомнуваш за Winter. .. не летајте толку. .. шит хепнс.
Е за ова си сосема во право.Само се фалат.
А мене ако ме држи уште меморијава мислам дека Апопкалипсе на кгн купот беа ПРЕГАЗЕНИ од e-gaming со 16-2.
А во e-gaming играја играчи од кгн.
By No Fear of Anti Apocalypse:pos::pos::pos:

Po moe naj jak klan na serverot se kgn. Dosta se jaki i imaat dobra disciplina vo igrata!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom