Кај ги ставаш MoD ????abe onja high weapons gi rasturifmo 16 3 i vikaa oni bile vtori.... pfff... kako ne im e sram da lza na javen forum eeeej....
inaku kgn. , nie , 19 , lgx
tia bi bile edni od najdobrite
На к....фКај ги ставаш MoD ????
па.. . незнам... не сме играле cw's мноугу.. само имаме добри поединци :pos2: ( демек ) :pos2: иначе сакам со цсв една за фанabe onja high weapons gi rasturifmo 16 3 i vikaa oni bile vtori.... pfff... kako ne im e sram da lza na javen forum eeeej....
inaku kgn. , nie , 19 , lgx
tia bi bile edni od najdobrite
E, tipce, tuka si vo krivo. :pos2:sorry al mislam deka posle kgn > se High W3apons al neznam nemame igrano so kgn pa mozda i prvi da sme
и од шкло и од интернетот.. . ке ја направиме за време на распустот srceheheh no problem be srce!
kazi samo koga i kade i ce se dogovorime... da s enadevame deka ce ispadne neshto.. zash sea i od shkolo smo malce rastereteni....
:pos2: :pos2: kgn sakate ili mislite deka pak so cit ke bideme :pos2: :pos2:мислам и зад лан да играте со кгн пак ви е исто..:pos2:
да да ќе ти се исполни желбата еве утре Fogler,alaK,sativa со автобус ќе дојдат мислам дека ѕВероТ тргна вчера , а мето и гарфилд со такси ќе дојдат и ќе се соберат некако:pos2: :pos2: kgn sakate ili mislite deka pak so cit ke bideme :pos2: :pos2:
знам бе пер ама МеТо е од Струмица , Гарфилд од тетово , ЖИЛЕ од прилеп и како ќе се собира ја незнамне бе авионски е организирано пер не лажи.
МоД се јаки.. . ама темата е за најјак клан на кајгана цс серверите.. . а од мод не играт сите на кајгана само буги и г@д колку шо сам забележил.. . така да со 2 поединци ништо не се прави...
и bugi сигурно мислеше со кгн тие од мкд шо се :smir: