Охрид

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
е па не знам баш дали е така,годинава на плажите на Преспанско се случува мал бум,ако се враќа вака водата во езерото лесно може Охрид да се преполови бројката од домашни,па и странски туристи во блиска иднина.....запнете отворете поголема дупка под Галичица,друго чаре не гледам

T

the Carpenter

Гостин
е па не знам баш дали е така,годинава на плажите на Преспанско се случува мал бум,ако се враќа вака водата во езерото лесно може Охрид да се преполови бројката од домашни,па и странски туристи во блиска иднина.....запнете отворете поголема дупка под Галичица,друго чаре не гледам
По логика „ и киселината е блага кога е гага“?
Тоа не значи ништо, освен тоа дека народот наш за одмори стрвен, но со плиток џеб, ако треба и на мучуриште ќе летува, ако кога ги брцка нозете кај што има милјарда полноглавци, пивото е 30 денари поевтино од некоја плажа во Охрид?

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
хмммммм,не знам баш....неколку пати отидов да видам што се случува по написот во неколку весници дека Преспата со враќањето на водата доживува преродба....плажите исчистени,со песок посипани,уредни,чисти,доста простор за сите капачи,а не како охридските само една крпа да фрлиш и нека скокаат останатите преку тебе,младите можат да играат одбојка или слично на плажата,а на некои места и во водата имаат поставено мрежи.....да,цените пониски,услугата горе-долу задоволителна....доста странци-повратници од тој регион ги уживаат благодетите н плаживе,луѓе кои имаат што да остават,секако тука сме и ние “обичните смртници“ да направиме промет:)

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
од сите што ги познавам само двајца заминаа во Охрид летово, оти така?:toe:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
jas mislam deka znam :)
oti za isti pari ke uzivas na more,EEEEEJ MORE :)
Утре сабајле со исти пари на море,не лупетај... едино у Охрид ако јадеш по ресторани и хотели , а на море паштета и хамбургер..

Него зборот ми беше..ечи српска музика у Охрид бе...алоооо Охриџани свестете се бе мајку му стара:uvo:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.704
Него зборот ми беше..ечи српска музика у Охрид бе...алоооо Охриџани свестете се бе мајку му стара:uvo:
Па што сакаш, едино срби годинава у Охрид шо имаше троа поише. Уште тие да не им беа, Охрид немаше ниеден странски турист да види.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Јас кога бев моментот беше, кога во 1.40 ноќе во сред чаршија, една певуљка во живо ја пееше Миле воли диско од Брена. :(

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Утре сабајле со исти пари на море,не лупетај... едино у Охрид ако јадеш по ресторани и хотели , а на море паштета и хамбургер..
абе луѓе што беа во Будва од 18-28 јули најдоја сместување за 12 евра во апартман со клима, кабловска, интернет итн... итн... а по околните места собите биле 6-7 евра, а за јадењето колку што ќе потрошиш во Охрид толку ќе потрошиш и на море

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Па што сакаш, едино срби годинава у Охрид шо имаше троа поише. Уште тие да не им беа, Охрид немаше ниеден странски турист да види.
А беше ти Охрид цело време, затоа знајш дали имаше странски туристи или пишиш од памет?
Или само нешто да се напише на форумов?
А и за србите за твоја информација само, не си во право, годинава имаше помалку од лани. Да се ситиш уште повеќе ако ти оди убаво од тоа.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.423
Поени од реакции
16.704
А беше ти Охрид цело време, затоа знајш дали имаше странски туристи или пишиш од памет?
Или само нешто да се напише на форумов?
А и за србите за твоја информација само, не си во право, годинава имаше помалку од лани. Да се ситиш уште повеќе ако ти оди убаво од тоа.
За твоја информација, да бев у Охрид цело време и никоаш не сум го видел толку празен градот.
И од толку народ ти најпаметен се најде да ми мудруеш овде и дали ми е точно тоа што сум го пишал или не. Не се ситам, туку само го напишав тоа што беше очигледно, барем тие неколку месеци кои ја ги поминав у Охрид.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Ивица нешо грешен си ми ти, ја градот си го утнал, ја годишното време ко си бил. Не знам дал зборвиме за истиов град кај шо е затка секое ебано ќоше, кај шо не мојш место да најш да си починиш и чаршијана кај шо ја поминвиш 15 минути и успат јајш лакта в стомак. :)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
За твоја информација, да бев у Охрид цело време и никоаш не сум го видел толку празен градот.
И од толку народ ти најпаметен се најде да ми мудруеш овде и дали ми е точно тоа што сум го пишал или не. Не се ситам, туку само го напишав тоа што беше очигледно, барем тие неколку месеци кои ја ги поминав у Охрид.

А ај ќе викнам некој друг да ти муДРУЕ, јас живеам во Охрид, а ако сакаш некој друг да ти муДРУЕ од друг град еве нека се јави. Значи ти цело време дури беше овде можеше да најдиш паркинг, цело време можеше да најдиш место за кафе, изгледа имаш трчано спринт по чаршијана летово. Зато што јас ова не можев да го правам летово па си реков имат гости.

F

FuckYouAll

Гостин
Можеби ќе беше подобро да не ја поправаат "Железничка", уште ненаправена 3 жртви има и тоа од една сообраќајка, од преголема брзина. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom