Работи кои никоја жена не сака да ги чуе од маж?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 март 2007
Мислења
2.370
Поени од реакции
62
И правам copy-paste на ~*TамарЧе*~ со темата:pipi:
Кои се 12-те работи што ви предизвикуваат нагон на повраќање, изустени од вашиот љубен?:wink:

Ништо,апсолутно ништо...мерак ми е кога можам за се` да поразговарам за него,кога имаме взаемна доверба и си ги делиме проблемите и маките и заедно наоѓаме излез од нив...
Би ми предизвикало нагон на повраќање ако ме навредува,омаловажува...што досега не се случило...:pipi:

1. Фудбал и кладилници
2. Неговиот период во војска
3. Неговата пропадната голема љубов
4. "Кој ти беше оној што ти зборна?"
5. "Зошто раскина со него?"

И правам copy-paste на ~*TамарЧе*~ со темата:pipi:
Кои се 12-те работи што ви предизвикуваат нагон на повраќање, изустени од вашиот љубен?:wink:

Браво за темата;)

1. Неговата бивша..Каква била та, во шо уживала, како се однесувала.
2.Фудбал(и јас сакам фудбал и пратам, ама шо е претерано, претерано е)не секогаш ме интересира кој победил, кога примил гол итн итн.

Ич не ми текнува бе. Ко ќе ми текнат други работи ќе пишам;)

1. Кој те е*е . ( скоро секое машко го изговара ова )

Нагон на повраќање е тежок момент за да може да ми го предизвика мојот љубен. Не може ни нешто слично да ми предизвика, бидејќи секогаш добро одбирам со кого си го делам времето. Што знам, не сум имала ситуации како досега наведените над мене ...:toe:

Уууууу, добра тема, like it.:vozbud:

1.Не смееш да излезеш со него/неа.
2. ... бидејќи јас ти забранувам.
3.Женско си не се разбираш во тие работи.
4.Не го сфаќаш ти тоа.
5.Женските се добри само за една работа:деца и куќа.
6.Ми припаѓаш.

Ова се фрази кои не можам сами по себе да ги поднесам, а камоли да се случи мој дечко да ја употреби.
Следува :kickbox::costumed2:banned:!

lagi

lagi, lagi,lagi, lagi, lagi i samo lagi........
NE SAKAM DA SLUSAM LAGI,
KOGA SLUSAM LAGI SRCETO MI PLACE, MI PLACE, MI PLACE...

Уууууу, добра тема, like it.:vozbud:

1.Не смееш да излезеш со него/неа.
2. ... бидејќи јас ти забранувам.
3.Женско си не се разбираш во тие работи.
4.Не го сфаќаш ти тоа.
5.Женските се добри само за една работа:деца и куќа.
6.Ми припаѓаш.

Ова се фрази кои не можам сами по себе да ги поднесам, а камоли да се случи мој дечко да ја употреби.
Следува :kickbox::costumed2:banned:!
Лејди Сатори, кажа се. Колку сака нека зборува за фудбал, за бившата и слично ама ако на ваков начин се онесува (шовинистички) не можам да толерирам во никој случај.

Лејди Сатори, кажа се. Колку сака нека зборува за фудбал, за бившата и слично ама ако на ваков начин се онесува (шовинистички) не можам да толерирам во никој случај.
sovinistite ne se nisto poveke tuku bolni mamini kopilinja koi zasluzuvaat :violent1: :violent1: zaradi takvi i slicni gubrinja drugite posaglam momci nemozat da go iscistat obrazot na maskata populacija:tapp:

bre bre ama se istakna ako sea nikoja ne ti dade ja ke ti dadam ...me pleni muabetov hahahahahah

Цитат:
Напишано од Ka!seR
... ОроспијО :icon_neut

Мислам дека темава не заслжува да оди во надолен правец поради постојаната "еуфорија" кон женскиот свет на одредени форумџии

1..... OROSPIISHTE NIEDNO..., KANTO... , KURVETINO... toa

Па не ми пречат никакви муабети,освен оние кои Сатори ги спомена т.е шовинистичките и потценувачките муабети.
Баш ми е интересно да го слушам што збори,особено ако е тоа нешто што го интересира,било да е тоа квантна физика.
Но,мразам кога некој ме подценува и муабетите од типот : Не знам кој ги пушти жениве надвор од кујната....Е више тука почнувам ептен да се курчам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom