Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И правам copy-paste на ~*TамарЧе*~ со темата![]()
Кои се 12-те работи што ви предизвикуваат нагон на повраќање, изустени од вашиот љубен?:wink:
Лејди Сатори, кажа се. Колку сака нека зборува за фудбал, за бившата и слично ама ако на ваков начин се онесува (шовинистички) не можам да толерирам во никој случај.Уууууу, добра тема, like it.
1.Не смееш да излезеш со него/неа.
2. ... бидејќи јас ти забранувам.
3.Женско си не се разбираш во тие работи.
4.Не го сфаќаш ти тоа.
5.Женските се добри само за една работа:деца и куќа.
6.Ми припаѓаш.
Ова се фрази кои не можам сами по себе да ги поднесам, а камоли да се случи мој дечко да ја употреби.
Следува :kickbox::costumed2:banned:!
sovinistite ne se nisto poveke tuku bolni mamini kopilinja koi zasluzuvaat :violent1: :violent1: zaradi takvi i slicni gubrinja drugite posaglam momci nemozat da go iscistat obrazot na maskata populacijaЛејди Сатори, кажа се. Колку сака нека зборува за фудбал, за бившата и слично ама ако на ваков начин се онесува (шовинистички) не можам да толерирам во никој случај.
Вакви работи стварно вадат од такт..... Или коа ќе почне да ме распрашува за бившите и да тапи со глупи прашања....1..... OROSPIISHTE NIEDNO..., KANTO... , KURVETINO... toa