Универзитет "Гоце Делчев" - Штип

• Креатор на темата Креатор на темата Tarzan
  • Време на започнување Време на започнување
Мајка ми се запиша на овој Универзитет (Педагошки), дисперзирани студии во Струмица. Може некој да ми даде листа да ги видам прелиминарните резултати?

Ја уште две години ќе одам на факс. со мама колеги ќе сме. :pos::pos::pos::pos:
http://upisi.ugd.edu.mk/

едно прашање кога ке почне наставата на универзитетот. Дали ќе започне на 15 септември бидејќи слушам најразлични информации и верзии?

Знае ли некој кога се уплака за партиципација
Почната е уплатата од понеделник навака.
Инаку дали ке се почне од 15 Септември или не ке биде навремено објавено на интернет.

Инаку дали ке се почне од 15 Септември или не ке биде навремено објавено на интернет.

При уписот ни даваа информатор за факултетот на кој се запишуваме и на првата страна на информаторот пишува дека почетокот на годината е на 15 септември. :helou:

При уписот ни даваа информатор за факултетот на кој се запишуваме и на првата страна на информаторот пишува дека почетокот на годината е на 15 септември. :helou:
Да ама кога бев со другарка ми во понделник на прашањето кога ке почнеме беше одговорено изгледа на 15 мегутоа следете новости на интернет и ке бидете навреме изваестени дали за сигурно тогаш ке се почне.

А,уплатата за партиципација за тие што сме втора година и трета има ли некакво известување?

Да ама кога бев со другарка ми во понделник на прашањето кога ке почнеме беше одговорено изгледа на 15 мегутоа следете новости на интернет и ке бидете навреме изваестени дали за сигурно тогаш ке се почне.

Што се однесува до мене може и никогаш да не почнеме:pipi:

Можи некој да ми кажи кога започнува студиската година (за 2ра) на земјоделскиот факултет во штип..??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom