- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 3.745
- Поени од реакции
- 1.848
Full, Standard или Basic?
EDIT: го симнав Фулл, инсталирав, ништо братче, нејќе, пак лагува..Да не треба basic или standard..? Или нешто друго да не треба, пак..?
Full, Standard или Basic?
Start - Run - dxdiag --> мрдни го слајдерот на Basic Acceleration и види дали ќе помогне.Full, Standard или Basic?
EDIT: го симнав Фулл, инсталирав, ништо братче, нејќе, пак лагува..Да не треба basic или standard..? Или нешто друго да не треба, пак..?
Јок:nesum:Start - Run - dxdiag --> мрдни го слајдерот на Basic Acceleration и види дали ќе помогне.
А да пробаш со нови драјвери за звучната и графичката картаЈок:nesum:
Стар ти е мониторотЗошто на почетокот на код5 цел екран ми е црн и нисто не излева ?(((((((((
Кој пач го имаш?Имаш ли панк бастер?После долги години кантер одлучи да играм кол оф дјути 4 онлине и кога улезам на сервер нејке или пише сервер ис тиме оут или код ама ај тоа со код знам кодирана е ама оноа другото или па едниставно ми пише ерор кој к*р му е молам помош.
ge 7400 iam graficka (nvidia).btw ja igram igrata na 1024x.... rezolucija ima nesto vrska so problemot toa ?Стар ти е мониторот
Што графичка имаш?
И пробај ја играва (истата инсталација од кај тебе) на друг компјутер.
Разгледај наоколу, мора да има, или некоја врата да отвориш, или нешто си заборавил...Не знам дали е прашањево за темава али ај ќе си прашам...
Значи ја играм Prince of Persia - Warrior Within и заглавив на едно место и појма немам кај да одам.
Вака...
Во нешто како пештера сум и треба да поминам од едно место на друго одејќи по ѕид, да бидам поспецифичен за местото, додека одам по ѕидот спроти мене ми доаѓа човек кој морам да го убијам пред да стигнам, се тоа ок и кога ќе стигнам на местото почнува да се мрда подот и после 3-4 секунди се руши. Е до тука сум и немам појма каде после дека нема.
Па резолуцијата може не, ама ФРЕКВЕНЦИЈАТА сигурно, т.е. играта бара поголема фреквенција (пр. 80hz или 120hz) а мониторот на поголема фреквенција се гаси односно оди во стенд бај.ge 7400 iam graficka (nvidia).btw ja igram igrata na 1024x.... rezolucija ima nesto vrska so problemot toa ?![]()
Кој ти го кажа ова ЖИТИ СЕ?Па резолуцијата може не, ама ФРЕКВЕНЦИЈАТА сигурно, т.е. играта бара поголема фреквенција (пр. 80hz или 120hz) а мониторот на поголема фреквенција се гаси односно оди во стенд бај.