iLoveРАКОМЕТ
kajganer
- Член од
- 20 ноември 2008
- Мислења
- 2.905
- Поени од реакции
- 400
Може ли малце повеке да ми објасниш за тоа конфигурација оти јас не се разбирамТи сецка?
Не е тоа проблем, тоа е до твојата конфигурација)

Може ли малце повеке да ми објасниш за тоа конфигурација оти јас не се разбирамТи сецка?
Не е тоа проблем, тоа е до твојата конфигурација)
ладеш се сеа со нас.. нели. :nenene:Може ли малце повеке да ми објасниш за тоа конфигурација оти јас не се разбирам![]()
Вака друже како што имам искуство од 2 и пол играње на гарена ке ти кажам следново.Македонија е испунета со ретардирани болни зависни болни од незнам уште кој не грип,-играчи освен едно 50-60 асални што ги знам.И да знаеш дека во македонија се игра до 6.61ц на 1.23 пач,а коа ке стаиш 1.24 пач веќе почуваш со 6.62.Иначе земи си голд мемеберПроблемот е во Гарена-Дота.
Значи имаме 2 компјутера со бато и сега ни се еден до еден со посебна маси4ка
Имаме го пачот 1.24 и двујцата и одам на гарена одам local arena conection
и одам Create Game и ја креирам дота b62 беше така некакои кога ја селектирам дотата и одам повторно Create Game и право ме избацува одма пак во Local Arena Conection таму каде што креират соби ..
И исто и на него му прави за тоа..
ПОМОШ ?
Па пробај во мај документс.Дали мозит некој да ми казит како сејверот од волфенстајн 3 да го копиам пак дека имав хп па кладов седумка и пробвам да го префрлам и кога ке одам во играва имат лоад гејм и сето тоа ама пак од прва мисија е
Прво преку Folder Options уклучи да се гледаат Hidden Files.Дали мозит некој да ми казит како сејверот од волфенстајн 3 да го копиам пак дека имав хп па кладов седумка и пробвам да го префрлам и кога ке одам во играва имат лоад гејм и сето тоа ама пак од прва мисија е
abe kako da go izbrisam pa4ot 1.24 od dota ??
toa sto mi go pratija go izbrisav i oti pak pise 1.24 od dole koga flevam vo igrata??
Инсталирав кантер и имам и пач и схе и сичко ..
ама кога оклучувам кантер се појавува ова :
![]()
И овој фајл gfx.wad го слегнав од интернет и го ставив во cstrike, не биваше, го ставив во gfx фајл-от не биваше ..
Ајде има ли некое решение ?
Ок занев за тоа ама не биваше дека бесе вртена играва на хп па откако го преинсталирав 7 пробав така не одеше ама ми го даде еден другар сејвот до каде сто имам стигнато ,дека тој имат 7 и фатеПрво преку Folder Options уклучи да се гледаат Hidden Files.
C:\Users\(ИМЕТО)\AppData\Local\id Software
Сите фолдери внатре ти се сејвот од играта.
Што????????Значи реинсталирам, и после прво слевинам пачот, па играта па схето така ли ??
А нели бива да си го оставам пачот ??
A зошто v32 или v36 ? нели бива v.21 најдобриот пал за менеШто????????
Ај вака, побарај по торенти или по другари, кантер што е ЗАЕДНО со пач инсталиран. По можност со пач v32 или v36. Да не мора посебно да инсталираш игра и пач, туку се заедно да е, во една инсталација.
sXe ќе си ставиш после, посебно, а подобар е v36A зошто v32 или v36 ? нели бива v.21 најдобриот пал за мене
Или било кој ама да ми работе кантерот ..
А оваа сичко што треба, може ли и схето или схето посебно
И Корун, ако сакаш да ми кажеш кој е подобар пач од 32 и 36![]()
Help :nesum:
Ја побарав на торент Симс 3 и ја даунлоадирав. Ама некако неможам да ја уклучам :kesa:
Кога пробувам стои : The torrent you are trying to add is already in the list of torrents. Do you want to load the trackers from it?
И еве како изгледаат даунлоадираните фајлови (знам дека е неквалитетна фотка ама се брзав)
![]()
Благодарам однапред![]()