Помош и совети

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Може ли малце повеке да ми објасниш за тоа конфигурација оти јас не се разбирам:):(
ладеш се сеа со нас.. нели. :nenene:

а ако не знаеш што е конфигурација.. заборави на сериозен гејминг, стај си кантер и кцај по цел ден.. :helou:

ОН-ТОПИК: конфигурација ти е компјутерот.. и коа ке те пита некој што конфигурација/машина имаш ти треба да кажеш каков процесор имаш, графичка, рам, матична ...

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Проблемот е во Гарена-Дота.

Значи имаме 2 компјутера со бато и сега ни се еден до еден со посебна маси4ка:)
Имаме го пачот 1.24 и двујцата и одам на гарена одам local arena conection
и одам Create Game и ја креирам дота b62 беше така некако:) и кога ја селектирам дотата и одам повторно Create Game и право ме избацува одма пак во Local Arena Conection таму каде што креират соби ..
И исто и на него му прави за тоа..
ПОМОШ ?
Вака друже како што имам искуство од 2 и пол играње на гарена ке ти кажам следново.Македонија е испунета со ретардирани болни зависни болни од незнам уште кој не грип,-играчи освен едно 50-60 асални што ги знам.И да знаеш дека во македонија се игра до 6.61ц на 1.23 пач,а коа ке стаиш 1.24 пач веќе почуваш со 6.62.Иначе земи си голд мемебер:)еден месец 200 денари и влези си Европа хајг левел рум кец, и цепај си таму дота асална без ливери и со 5-6 Channel или League модератори и види дали ке има спам и ливери:).Тоа ти е од мене ако те интересира поише кажи.За мкд мемберите да не ти е чудо за мојов опис пошо иди на Forum.garena.com и македонија уклучи таму и ке ти стане јасно дека мкд е FAIL:):helou::helou:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Дали мозит некој да ми казит како сејверот од волфенстајн 3 да го копиам пак дека имав хп па кладов седумка и пробвам да го префрлам и кога ке одам во играва имат лоад гејм и сето тоа ама пак од прва мисија е

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Дали мозит некој да ми казит како сејверот од волфенстајн 3 да го копиам пак дека имав хп па кладов седумка и пробвам да го префрлам и кога ке одам во играва имат лоад гејм и сето тоа ама пак од прва мисија е
Па пробај во мај документс.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Прво преку Folder Options уклучи да се гледаат Hidden Files.

C:\Users\(ИМЕТО)\AppData\Local\id Software

Сите фолдери внатре ти се сејвот од играта.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
abe kako da go izbrisam pa4ot 1.24 od dota ??
toa sto mi go pratija go izbrisav i oti pak pise 1.24 od dole koga flevam vo igrata??

Инсталирав кантер и имам и пач и схе и сичко ..
ама кога оклучувам кантер се појавува ова :

И овој фајл gfx.wad го слегнав од интернет и го ставив во cstrike, не биваше, го ставив во gfx фајл-от не биваше ..
Ајде има ли некое решение ?

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Имаш грешка при инсталирањето.Прво се инсталира cs 16full-7 па после тоа 16patch.Барем јас знам така.И кога да ја инсталирам така кантер работе а обратно да инсталирам не работе.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
abe kako da go izbrisam pa4ot 1.24 od dota ??
toa sto mi go pratija go izbrisav i oti pak pise 1.24 od dole koga flevam vo igrata??

Инсталирав кантер и имам и пач и схе и сичко ..
ама кога оклучувам кантер се појавува ова :

И овој фајл gfx.wad го слегнав од интернет и го ставив во cstrike, не биваше, го ставив во gfx фајл-от не биваше ..
Ајде има ли некое решение ?

Преинсталираја играта па по ред пачојте инсталирајги

Прво преку Folder Options уклучи да се гледаат Hidden Files.

C:\Users\(ИМЕТО)\AppData\Local\id Software

Сите фолдери внатре ти се сејвот од играта.
Ок занев за тоа ама не биваше дека бесе вртена играва на хп па откако го преинсталирав 7 пробав така не одеше ама ми го даде еден другар сејвот до каде сто имам стигнато ,дека тој имат 7 и фате

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Значи реинсталирам, и после прво слевинам пачот, па играта па схето така ли ??
А нели бива да си го оставам пачот ??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Значи реинсталирам, и после прво слевинам пачот, па играта па схето така ли ??
А нели бива да си го оставам пачот ??
Што????????

Ај вака, побарај по торенти или по другари, кантер што е ЗАЕДНО со пач инсталиран. По можност со пач v32 или v36. Да не мора посебно да инсталираш игра и пач, туку се заедно да е, во една инсталација.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Што????????

Ај вака, побарај по торенти или по другари, кантер што е ЗАЕДНО со пач инсталиран. По можност со пач v32 или v36. Да не мора посебно да инсталираш игра и пач, туку се заедно да е, во една инсталација.
A зошто v32 или v36 ? нели бива v.21 најдобриот пал за мене :)
Или било кој ама да ми работе кантерот ..
А оваа сичко што треба, може ли и схето или схето посебно:)

И Корун, ако сакаш да ми кажеш кој е подобар пач од 32 и 36 :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
A зошто v32 или v36 ? нели бива v.21 најдобриот пал за мене :)
Или било кој ама да ми работе кантерот ..
А оваа сичко што треба, може ли и схето или схето посебно:)

И Корун, ако сакаш да ми кажеш кој е подобар пач од 32 и 36 :)
sXe ќе си ставиш после, посебно, а подобар е v36

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Help :nesum:
Ја побарав на торент Симс 3 и ја даунлоадирав. Ама некако неможам да ја уклучам :kesa:
Кога пробувам стои : The torrent you are trying to add is already in the list of torrents. Do you want to load the trackers from it?
И еве како изгледаат даунлоадираните фајлови (знам дека е неквалитетна фотка ама се брзав :))

Благодарам однапред :pipi:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Help :nesum:
Ја побарав на торент Симс 3 и ја даунлоадирав. Ама некако неможам да ја уклучам :kesa:
Кога пробувам стои : The torrent you are trying to add is already in the list of torrents. Do you want to load the trackers from it?
И еве како изгледаат даунлоадираните фајлови (знам дека е неквалитетна фотка ама се брзав :))

Благодарам однапред :pipi:
:pos::pos::pos:

А ја симна преку торентов??? (сега се чудиш што е торрент?)

Kajgana Shop

На врв Bottom