Помош и совети

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ќе ти оди играта... не баш сјајно, ама ќе се игра. Е сеа не очекувај ништо повеќе од Medium/Low графика.
Охоохоо.Добро е чим че оде.Туку дали би требало да ја играм на 1024/768 или на 800x600?

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Финална?
Сеуште не е официјално излезена на продажба PC верзијата. Верзијата што ја има по торент страниците, е "украдена" од некоја од страните кои продаваат downloadable игри, како direct2drive.com.

Абе можеш да ја спуштиш ти, играта работи, ама поради некои причини, неможе да се сејфува, бидејќи не го препознава офлајн профилот како логиран. Така да, можеш да ја играш, ама нема да ја изгасиш додека не ја свртиш. Во превод, идеш ALT-TAB кога ќе престанеш да играш (кога ке ти се здосади), си го користиш компјутерот обично..Кога ќе ти се заигра пак, ја кликаш и продолживаш..И така додека не ја свртиш :pos2: (ова го пишуваше во дискрипшн на торентот). Јас не ја спуштив, и неам намера :pos2:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Абе можеш да ја спуштиш ти, играта работи, ама поради некои причини, неможе да се сејфува, бидејќи не го препознава офлајн профилот како логиран. Така да, можеш да ја играш, ама нема да ја изгасиш додека не ја свртиш. Во превод, идеш ALT-TAB кога ќе престанеш да играш (кога ке ти се здосади), си го користиш компјутерот обично..Кога ќе ти се заигра пак, ја кликаш и продолживаш..И така додека не ја свртиш :pos2: (ова го пишуваше во дискрипшн на торентот). Јас не ја спуштив, и неам намера :pos2:
Има fix сега за тоа. ;)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
Абе ја симнав пред некој ден far cry2 ама не бива првата мисија не можам да ја поминам ја има играно ли некој оваа игра ај кажете што треба да се прави во играта ако излезам од границите на мапа кај што е црвенко и умира човекот...
Дај објаснетеми подобро ако може некој... :uvo:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Проблемот е во Гарена-Дота.

Значи имаме 2 компјутера со бато и сега ни се еден до еден со посебна маси4ка:)
Имаме го пачот 1.24 и двујцата и одам на гарена одам local arena conection
и одам Create Game и ја креирам дота b62 беше така некако:) и кога ја селектирам дотата и одам повторно Create Game и право ме избацува одма пак во Local Arena Conection таму каде што креират соби ..
И исто и на него му прави за тоа..
ПОМОШ ?

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
GTX 260-ката е најдобра. Ама, што ќе ти е толку добра графичка, кога имаш толку мал монитор? Земи си поевтина графичка, ИЛИ, купи нов, поголем монитор. На пример, јас кога ја земав мојава 9800GTX+, му реков на продавачот дека сакам и нов монитор, 19 инчен, и он ми вика дека не се исплати толку добра графичка да ја играм на 19 инчен, и на таа резолуција, па земав 22 инчен (1680x1050). Досега сите игри ги играм на најјакава резолуција, и ниедна нема под 60-70 фпс.
Уедно со графичката зиам 19 инчен филипс или LG монитор:smir:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Проблемот е во Гарена-Дота.

Значи имаме 2 компјутера со бато и сега ни се еден до еден со посебна маси4ка:)
Имаме го пачот 1.24 и двујцата и одам на гарена одам local arena conection
и одам Create Game и ја креирам дота b62 беше така некако:) и кога ја селектирам дотата и одам повторно Create Game и право ме избацува одма пак во Local Arena Conection таму каде што креират соби ..
И исто и на него му прави за тоа..
ПОМОШ ?
Проблемот е со 1.24 пачот и најновата верзија на дота 6.62.
Не се сакаат.

Креирај на 6.61ц и се ќе е ок.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Проблемот е со 1.24 пачот и најновата верзија на дота 6.62.
Не се сакаат.

Креирај на 6.61ц и се ќе е ок.
Забравих да ти кажам, оти ем и кога играм сам без хероје пак ми сецка со крипови:mad::mad::mad:
ај кажи ?

Kajgana Shop

На врв Bottom