- Член од
- 28 февруари 2009
- Мислења
- 95
- Поени од реакции
- 0
да..
FAIL! (или ја само мислим таке)Main Menu -> Options -> Controller Setup
Не ме праи глуп сеа, ја отидов у играта, отидов во контролер сетап, и можев да ги мењавам контролите[zEUs];2879146 напиша:FAIL! (или ја само мислим таке)
Нема туе... т.е туе има само за тренер нешто контроле.
п.с за ова е зборот:
,,како можам да наместам контроли на NBA2k9 ?,,
Пробај ја на друг РС. Ама и таму инсталирај ја ПОТПОЛНО исто како и кај тебе, со ист редослед, се исто... Ако и таму е така, тогаш до играта е. Симни си нова.ај малце помошсимнав Crysis. Екстрактирав се тоа шо треба и директ икс ау инсталирав. Е сеа уклучувам игра и се појавува НВИДИА нешо ау бау и кога треба да се уклучи играта мене ми се појавува само црвена стрелка и црна позадина и толку,нишо не се уклучува. Нез шо му е, ај помош
![]()
изгледа ја сум глуп :nesum:Не ме праи глуп сеа, ја отидов у играта, отидов во контролер сетап, и можев да ги мењавам контролите
Какви контроли за каков ТРЕНЕР???[zEUs];2879707 напиша:изгледа ја сум глуп :nesum:
...таму у контролер сетап има 8 опцие т.е контроле кои можеш да ги мењаваш?
ја толку имам. и како и да ги сменим не работааа.
изгледа праем нешто за тренерот контроле.
дан имам нешто зезнато од пред тоа? :/
Абе брат да моев одма ќе ти дадов скрин. Ама тастатурава нешто не работа добро и не моем да напраем тоа :nerv:Какви контроли за каков ТРЕНЕР???
Дај слика (screenshot) од тоа каде одиш и што правиш.
До компјутерот.ja simnaf Burnout Paradise The Ultimate Box i ja pustam igrata sve e okej ama na sred igra mi se ukucuva i mi se gasi do so moze da e ?:nesvest:
За Call of Duty Modern Warfare 2 ке ти кажам. Нема шанси да ја играш на овој компјутер. Minimum system requirements се 7800 ГТ и Дуал Кор 2.4 GHz. Ајде да кажеме дека графичката проаѓа, 7800 се исти со 8600, ама процесоров нема шанси. Твојот е 2GHz, a играта бара 2.4Ghz. Колку за споредба, GTA San Andreas пишува дека Minimum system requirements е Пентиум 3, а мене ми лагуваше на пентиум 4, ептен, кога го имав стариот пц..Е сеа моеш да замислиш како ке биде на твојот..Иам пи-си со 2 гигабајти рам,NVIDIA Gefore 8600 GT графичка,и DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333).За да можам да ги играм Call of duty 6:Modern warfare 2 & Assassin's Creed 2 на нормал со добри детали може ли некој да ми даде мислење дали треба да зеам појака графичка и процесор и да појачам на 4 гига рам?-Пишете ме интересира.Благодарам:helou:
Не збори на памет..За Call of Duty Modern Warfare 2 ке ти кажам. Нема шанси да ја играш на овој компјутер. Minimum system requirements се 7800 ГТ и Дуал Кор 2.4 GHz. Ајде да кажеме дека графичката проаѓа, 7800 се исти со 8600, ама процесоров нема шанси. Твојот е 2GHz, a играта бара 2.4Ghz. Колку за споредба, GTA San Andreas пишува дека Minimum system requirements е Пентиум 3, а мене ми лагуваше на пентиум 4, ептен, кога го имав стариот пц..Е сеа моеш да замислиш како ке биде на твојот..
И за Assasins Creed 2 мислам дека иста ситуација, ама не сум сигурен..
Се` зависи од резолуцијата на која сакаш да играш. Јас, со иста конфигурација како твојата ја играв CoD: MW без проблем на 1280х960, додека одредени мисии беа игриви (> 25fps) и на 1680х1050 (без АА).pHiLLiPcHo напиша:Иам пи-си со 2 гигабајти рам,NVIDIA Gefore 8600 GT графичка,и DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333).За да можам да ги играм Call of duty 6:Modern warfare 2 & Assassin's Creed 2 на нормал со добри детали може ли некој да ми даде мислење дали треба да зеам појака графичка и процесор и да појачам на 4 гига рам?-Пишете ме интересира.Благодарам:helou: