Помош и совети

Г

Грејвдигер

Гостин
Александра има посебна тема за Помош и совети, не е требало да отвараш нова тема. :)

Види дали се е во ред со драјверите на звучната, како што кажа имаш нова и направи апдејт на графичките драјвери.

И пробај со најобичен реинстал на играта, порано вака ми правеше и на мене, само со реинсталирање го решив проблемот.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еве ја сликата од декстопот. Еророт воопшто не може да се отвори се појавува само црн екран како на сликата.
Побарај најнов patch за играта и крак за таа верзија.
И не ставај DX10 на ХР.

А

Александра Д.

Гостин
Бладогодарам на сите
Го реинсталирав Windows-от и ја реинсталирав играта(морав windows reinstall да направам) без DX10 на ХР. Сега работи без проблем...

T

theTinule

Гостин
Ај Помош!!

Цел ден се обидувам да ја инсталирам Sims 3. Снимена е во zip на цеде-то па ми вика екстракт нешпо дрн дрн. И праам екстракт и има фајл шо пишуе сетап за да ја инсталирам. Стискам на сетап и некои фајлови таму си се праат..data.tptb, data2.tptb..дрн дрн..све до data5.tptb...100% game installation completed.
И ќе се напраат тие демек ќе се инсталираат и демек ми вика играта е инсталирана...и добро.
И идам после TheSims3Launcher.exe и тоа ми се уклучуе и ми вика нешо играта не е инсталирана како што треба..преинсталирајте ја и обидете се пак.
Е така се обидов едно 10 пати!!И пак нејќе!!!Сите шо се околу ги испопрашав никој незнае како да ја инсталира играва!!Цел ден се занимавам со тоа.

Ако знае некој нека пише битешон.

С

Спенсер

Гостин
ја најдов дома нид фор спид андерграунд 2ка...е сеа,може ли да се игра мултиплеер??? ја и комшијата/??како??? преку хамачи или??

Г

Грејвдигер

Гостин
ја најдов дома нид фор спид андерграунд 2ка...е сеа,може ли да се игра мултиплеер??? ја и комшијата/??како??? преку хамачи или??
Упатство за играње преку хамачи овде.
Извини али немам време да преведам и да објаснам подетално, треба да одам.

Член од
18 септември 2008
Мислења
115
Поени од реакции
215
Дечки ај помош- инсталирав една игра ама кога сакам да ја вклучам од Desktop нејке , нисто не се дешава мислам ,дека е до кракот не е добар ај ќе ве молам дајте ми некој линк од каде можам да извадам крак
thx

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Дечки ај помош- инсталирав една игра ама кога сакам да ја вклучам од Desktop нејке , нисто не се дешава мислам ,дека е до кракот не е добар ај ќе ве молам дајте ми некој линк од каде можам да извадам крак
thx
А вака да кажеш за која игра станува збор, па да можеме да ти дадеме крак

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Момци зошто кога ја играм Менеџер 2002 и кога играм сред игра ми излегува ова Don't Send и ми се исклучува играта и треба пак од поново да почнувам. Треба секој натпревар да снимам за да не ме заебе? Во што е проблемот? До играта ли е или ?
Ај Хелп плсс

А

Ајсшутер

Гостин
Малку помош имам проблем со повеќето игри кога ги уклучувам играм едно 5 минути и на екранот почнува да се појавуваат црни флеки такво нешто, решение ?
Така прави на FIFA, NBA а PES6 супер се игра.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Малку помош имам проблем со повеќето игри кога ги уклучувам играм едно 5 минути и на екранот почнува да се појавуваат црни флеки такво нешто, решение ?
Така прави на FIFA, NBA а PES6 супер се игра.
Пробај инсталирај ја од друго CD или па инсталирај ја на друг РС и види дали ќе заебава. Симни си и најнови драјвери за графичка, и стави еден screenshot тука.

А

Ајсшутер

Гостин
Пробај инсталирај ја од друго CD или па инсталирај ја на друг РС и види дали ќе заебава. Симни си и најнови драјвери за графичка, и стави еден screenshot тука.
Пробав така инсталирав од друг компјутер и таму работи перфектно исто така симнав торент така правеше после ја инсталирав од CD пак исто, само препорачајте некој програм за да им направам апдејт на драјвериве ама тешко дека е тоа оти направив пред да го форматирам небиваше исто беше, инаку кога правам screenshot не се појавуваат црните точки.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пробав така инсталирав од друг компјутер и таму работи перфектно исто така симнав торент така правеше после ја инсталирав од CD пак исто, само препорачајте некој програм за да им направам апдејт на драјвериве ама тешко дека е тоа оти направив пред да го форматирам небиваше исто беше, инаку кога правам screenshot не се појавуваат црните точки.
Да не ти е сјебан мониторот?

Сигурен ли си дека САМО на таа игра така ти прави???

А

Ајсшутер

Гостин
Да не ти е сјебан мониторот?
Сигурен ли си дека САМО на таа игра така ти прави???
Супер е мониторот, еве играм PES6 супер а овие NBA 2007, FIFA2009 небиваат исто така и ColinMcrae така правеше а порано ги имав играно супер беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom