Помош и совети

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Еве Кевин Гарнет шо ми вика. Реинсталирав пак истото
Види дали има setup.exe или нешто слично во фолдерот?

Т.е. подреди ги според вид (arrange icons by type) и после сликни ги сите што не се винамп related :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.966
Поени од реакции
23.529
Нема бе брату. Ништо ке га вратим утре :(

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
Пробај да отвориш nba2k9.exe или game.exe

Attachments

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Искрено не знаев каде да го поставам ова прашање, но колкав интернет сообраќај трошат игрите како WOW и Trackmania Nations?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Искрено не знаев каде да го поставам ова прашање, но колкав интернет сообраќај трошат игрите како WOW и Trackmania Nations?
Зависи колку време играш, колку луѓе има, кој свет......

Симни си Net Limiter, играј некоја од игриве и провери колку си направил upload/download.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Зависи колку време играш, колку луѓе има, кој свет......

Симни си Net Limiter, играј некоја од игриве и провери колку си направил upload/download.
Мислев да не знае некој отприлика колку троши на саат, ама добро, ќе проверам како што ми кажа, преку Net Limiter. Си викам само да не е нешто над 200-300 MB на час, па да се зафркнам, но како и да е ќе пробам. Фала многу и поздрав.

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Значи вака, ја инсталирав Менеџер 2002 нели ја играм се, ама сега незнам кај да одам за да видам колку пари имам во клубот, пребарав ама никако неможам да најдам а ми се чини дека се гледаше од некаде. Се надевам дека има тука играчи на оваа стара игра па ако знаат може да ми кажат.

Поздрав.

Г

Грејвдигер

Гостин
Значи вака, ја инсталирав Менеџер 2002 нели ја играм се, ама сега незнам кај да одам за да видам колку пари имам во клубот, пребарав ама никако неможам да најдам а ми се чини дека се гледаше од некаде. Се надевам дека има тука играчи на оваа стара игра па ако знаат може да ми кажат.

Поздрав.
Јас ја инсталирав некни кога ја побара :icon_lol:
Кликни на Menu, Admin >> Stadium и од десната страна ти пишува колку имаш...

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Јас ја инсталирав некни кога ја побара :icon_lol:
Кликни на Menu, Admin >> Stadium и од десната страна ти пишува колку имаш...
Да да. Јас мислаах тии се нешто во врска со стадионо, ама саа ми текна оти тама се гледаше. Ама фала сепак.

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Мислев да не знае некој отприлика колку троши на саат, ама добро, ќе проверам како што ми кажа, преку Net Limiter. Си викам само да не е нешто над 200-300 MB на час, па да се зафркнам, но како и да е ќе пробам. Фала многу и поздрав.
Де бе де бе... WoW е супер оптимизирана во тој поглед. Со 10 гига ако имаш лимит месечно, немаш проблем и 24/7 да играш.

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Де бе де бе... WoW е супер оптимизирана во тој поглед. Со 10 гига ако имаш лимит месечно, немаш проблем и 24/7 да играш.
ОК, фала, уште нешто сакав да прашам. Што треба да направам за да се пријавам на ESWC??

А

Александра Д.

Гостин
Помош околу Battlefield 2

Имам проблем со BF2:
Откако ја инсталирав играта и го средив кракот,ја вклучувам и ништо...Црн екран и ми отвара нов прозор во кој нема ништо(исто така) само доле во таскбар пишува error! Гррррррррррррр:nerv:,играва ја играв пред неколку год. на истиот компјутер ама сега не сака!!!!
Инсталирав DirectX10 пред да ја инсталирам играта, и звучната картичка ми е сменета(нова ми е :D) и имам Windows XP SP2...
Што може да е проблемот?Дали e до DirectX-от е или до звучната?
Благодарам однапред.:smir:

С

Спенсер

Гостин
Имам проблем со BF2:
Откако ја инсталирав играта и го средив кракот,ја вклучувам и ништо...Црн екран и ми отвара нов прозор во кој нема ништо(исто така) само доле во таскбар пишува error! Гррррррррррррр:nerv:,играва ја играв пред неколку год. на истиот компјутер ама сега не сака!!!!
Инсталирав DirectX10 пред да ја инсталирам играта, и звучната картичка ми е сменета(нова ми е :D) и имам Windows XP SP2...
Што може да е проблемот?Дали e до DirectX-от е или до звучната?
Благодарам однапред.:smir:
вака,до звучната нема шанси да е..ке да е до директ Х...може слика да дадеш или да кажеш што пишува на еророт?

А

Александра Д.

Гостин
вака,до звучната нема шанси да е..ке да е до директ Х...може слика да дадеш или да кажеш што пишува на еророт?
Еве ја сликата од декстопот. Еророт воопшто не може да се отвори се појавува само црн екран како на сликата.

Attachments

С

Спенсер

Гостин
ај вака...ако имаш време, реинсталирај ја играта и директ Х...и стај директ Х 9ка...

Kajgana Shop

На врв Bottom