Free rapidshare.com premium account

Да даваа беспари, сите ке имавме, ама немаме :)
А да ти даде некој на користење не верувам..
Овде имаш нешто, а можеш да најдеш некој за беспари ако успееш некако да се пикниш во VIP зона на некој голем Warez форум. Ама тоа тешко..

Абе не ли ги прочита финтите во темата за Rapidshare? Ако си на динамично ИП, рестартирај го модемот, ќе ти се смени адресата и ќе можеш да симнуваш повторно, или иди на www.tech-recipes.com, имаше таму совети

Да даваа беспари, сите ке имавме, ама немаме :)
А да ти даде некој на користење не верувам..
Овде имаш нешто, а можеш да најдеш некој за беспари ако успееш некако да се пикниш во VIP зона на некој голем Warez форум. Ама тоа тешко..

Наумче :) Ко имавме на бадијала 3-4 акаунти сите ги преебавте :) Сеа за среќа ја го повратив овој мојов едвај едвај...

---

Ја имам рапидшер асс, но за жал не го споделувам со никој поради безбедносни причини, а и лимитот кој го имам од 25ГБ даунлоад на 5 дена кој на мене едвај не ми стигнува а не па да го делам со некој...

КУПИ СИ!

абе 10 евра е месечно акаунтче со кое ќе имаш неограничено во еден момент да симињаш и до 4 пати побрз давнлоуд :)

за бесплатно - не верувам, има мн форуми со пиратерии ако имаш пауер јузер т.е. над 100/200 постови ти даваат рапид шер ацц, а ако даваа сите туку така беспари ацц - ке може мене да ми најде некој веб простор со добар аплоуд од еден терабајт?

ке може мене да ми најде некој веб простор со добар аплоуд од еден терабајт?

Имаше една Multiply.com ако не се лажам, не сум сигурен за тоа колку простор има но знам дека не ги брише фајловите после одреден период на НЕСИМНУВАЊЕ (како што е на другите), освен ако некој не ти ги пријави како нелегални :)

ајде кајганџии користетеги акаунтите на доленаведениот банер..
па можно е и да добиете рапид ацц од 3 месеца..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom