Фан Клуб: Валенсија

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.861
Поени од реакции
12.386
Ливерпул спремен да плати 10 милиони евра + Бабел за Мата

Незнам колку ова е вистина а колку шпекулација,знаеме дека Мата е пред продолжување на договорот со нас па така да dream on Looserpool :pos2:
Газле ....зделкава е добра и за обете страни....ај да не речам подобра за вас.....не ми се дава Бабел ама ако мора.......

--- надополнето ---

Super zdelka e. Бабел би ја вршел фунцкијата на Мата, башка ќе се снајде во Шпанија сто посто. Само да не се повредува како другите холанѓани. И плус 10м да си купи валенсија нешто : )
Е ајде кажи му на газлено.....

--- надополнето ---

Бабел е шит, ѓубре.... Доста време е во Ливерпул и не успеа ниту да се наметне, ниту да даде некој гол, ниту пак да игра некоја важна улога во тимот... Тој, можеби добро би им дошол на Утрехт или НЕЦ во Холандија, но во тим кој конкурира на титули во Шпанија, Лига на Шампиони и Купот на Шпанија, тешко.... Мата е 1000 пати подобар од него... Три класи над него...
Барем од тебе не очекував ова да го напишеш......Бабел е класа играч....не добива шанса во Ливерпул....а кога ја добива игра одлично....повеќе време е на клупа отколку во игра.....нема изиграно 6 утакмици во серија од кога е дојден....1 игра 5 дреми на клупа.....така да бабел + 10 милиони е и те како добра зделка за Валенсија....ја искрено не би го дал Бабел ни за чиста трампа со Мата ...а камоли да доплаќам.....ама изгледа ќе мора да бега.....

--- надополнето ---

Инаку одлична игра засега.....ако продолжите вака лесно можете да конкурирате за титула!!!!!!!Браво!!!!!

I

IBIZA SOUND

Гостин
prosto se cudam kako valensija bez najdobrite villa i silva e volku dobra
no uste povike ke se cudam ako igra na sekoj natprevar volku dobro

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Многу рано почнавте да се браните. Во второ не нападнавте асално.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.136

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007
На вчерашниот натпревар имаше контакт меѓу Висенте и Алвеш. Не ме изненадува Алвеш, кој е еден од најгнасните играчи ever.

Само така Висенте! :salut:

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Значи колку мрзам коа сум у право за вакво нешто,место 0-2 на полувреме и релаксирано 2 полувреме не казнија и со тоа пропадна утакмицата.Повторно игравме само 1 полувреме мада да не примевме толку брзо гол немаше така загубено да играме цело 2-ро,али тоа е што е машки изигравме без разлика на резултатот.Цезар уше една утакмица покажа дека е ѕвер од голман,Матје и Алба одиграа одлично по левата страна,Меси не се виде речиси цела утакмица :pipi:.Се на се одлишен перформанс од играчите али секојпат неможе да се победува:toe:.Одиме напред уште сме во игра да се надеваме дека следните 3 бода ќе бидат во Глазгов....AMUNT !!!

MkDon

Valencianista
Член од
22 септември 2008
Мислења
1.580
Поени од реакции
3.007

Вечерва Валенсија го игра третиот натпревар од групата Б. Во стартниот состав се очекува да се вратат Топал и Тино Коста кои не играа против Барселона. Можна е формација 4-3-3 со Адуриз и Солдадо во нападот, или 4-2-3-1 со Чори Домингез и Адуриз. Хуан Мата исто така се враќа во почетниот состав.

Слики од вчерашниот тренинг на Иброкс Парк:

--- надополнето ---

Стартните 11:

Cesar,

Bruno, Navarro, Costa, Mathieu,

Topal, T. Costa,

Pablo, Chori, Mata,

Aduriz

Амунт Валенсија

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
damm it ко Мурињо против Барса да го гледав вечер....Паркирале автобусот пред голот а овие нашиве само кружат одоколу :pos2:.Заслужен бод, ние ја имавме посесијата на топката они имаа почисти шанси,така да и повеќе од задоволен сум од бод на гости AMUNT.
P.S Cesar :zver:иште

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
не ја гледав утакмицата али бод не е лошо со 2 победи дома против глазгов и бурса сигурно сме у 1/8 финале.

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Слики од синоќешниот натпревар :

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Кој ви е овај Коста во одбрана?! Ја гледав со Барса и се чудев шо барат Тино Коста стопер, ама испадна не бил тој :)

Kajgana Shop

На врв Bottom