MkDon
Valencianista
- Член од
- 22 септември 2008
- Мислења
- 1.580
- Поени од реакции
- 3.007
Не, за жал... само реал и барса :surprise surprise: :kesa:што испадна сеа нема да ја даваат на алфа со атлетико мадрид?
Не, за жал... само реал и барса :surprise surprise: :kesa:што испадна сеа нема да ја даваат на алфа со атлетико мадрид?
Одличен аватар и потпис. Ave Cesar!Одличен натпревар,ја продолживме победничката серија на гости и докажавме дека сме класа погоре од противникот.....AMUNT!!!!
фала фала човекот стварно е легенда....Одличен аватар и потпис. Ave Cesar!![]()
Емери ги има на располагање Моја и Гуаита, ако не дај боже нешто му се случи на Сезар. Моја не беше повреден, но не можеше да се истакне покрај Сезар. Гуаита пак минатата сезона беше на позајмица во Рекреативо каде беше прогласен за најдобар голман во Сегунда дивизион.dobar golman ama star e veke a moya ne se snajde najdobroa i povredi imase neli?
treba da se zeme asenjo od madrid
Вие победете си утре, а за среда здравје. Лига на Шампиони, Местаља и пораз не одат заедноРеал киксна и Валенсија ќе биде прва по крајот на ова коло.. Да може некако и Барса да ја заебат и ќе биде супер..
Иначе у среда ќе биде прв меч после не знам колку време да навивам против Валенсија (уствари не знам и дали сум навивал некогаш против нив, можда само на пријателската лани у Август на ОТ).. Се надевам оти ќе го доживеете првиот пораз сезонава за 4 дена :smir: