Фан Клуб: Валенсија

DeViL-BoY

GlorY GlorY United
Член од
27 септември 2007
Мислења
282
Поени од реакции
0
Neka im e neka ali ne im bese od pomos... krivo mi padna so zagubijaa so 3-0 ali toa TI e toa Pozzz

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Валенсија имаат ѕверски играчи! А и исто така се добро подготвени на финанскиски план, така да Мурињо веројатно нема да му ја мисли многу ако му ја понудат работата :wink:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ако дојде мурињо, Валенсија шампињон...башка за некое коло ке играат со Челзи пак :vozbud: интересно ке биде да се види мурињо повторно на клупата на стадионот на Челзи.

Вила, Силва, Алексис, Раул Албиол, Мориентес, Сони, Фернандес, Жоакин, Висенте...засташувачки тим.

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
уште стојам на мислење дека не беше потребна смена на тренерот Кике Флорес ама тоа е , а за наследник само да не е Мурињо бидејќи со неговиот дефанзивен стил на играње мислам дека ќе ја уназади играта на Валенсија ( гледајте Челзи со него 3 години немаше дадено 6 гола, а сега без него за 5 кола одма шестка ).

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
уште стојам на мислење дека не беше потребна смена на тренерот Кике Флорес ама тоа е , а за наследник само да не е Мурињо бидејќи со неговиот дефанзивен стил на играње мислам дека ќе ја уназади играта на Валенсија ( гледајте Челзи со него 3 години немаше дадено 6 гола, а сега без него за 5 кола одма шестка ).
А што направи Кике па да не го сменат ? само лоши резултати...знаеш колку пари потроши управата за засилувања овие години? Ниеден трофеј не донесе Флерес, и заслужен отказ. и Мурињо- дефанзивен стил?! ако дојде во Валенсија ке си ја врати неговата позната тактика:
------------Виља---------
--Висенте---Силва---Жоакин
-------Бараха---Сони----
Со 1шпиц и 3како подршка за Виља, со оваа тактика Валенсија ке се врати на старите патеки....

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
тежок пораз дома на Местаља од реал 1-5
нека доаѓа побрзо Куман или некој друг оти црно ни се пишува

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Леле колку се изнервирав кога видов дека изгубија од реал 5:1 сега барем со нов тренер уште не е касно да се вратат во игра :smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Јас сум еден од ретките кој навива за Валенсија во Шпанија,ми станаа симпатичен тим и за нив сум,со малку среќа може и втори да заврчат годинава...

Член од
8 септември 2007
Мислења
335
Поени од реакции
1
КУМАН на чело на стручниот штаб на ВАЛЕНСИЈА

да се надеваме дека ќе ја повтори сјајната играчка кариера и како тренер во ВАЛЕНСИЈА

V

Viktoranius

Гостин
Леле колку се изнервирав кога видов дека изгубија од реал 5:1 сега барем со нов тренер уште не е касно да се вратат во игра :smir:
Верувај ми повеќе од мене не се изнервира....ако навивам за Барселона ама срце давав Валенсија да победи оти ги мразам реал.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Ajde mozebi kuman ke smeni nesto inace vaka nisto ne se pravi:)

Kajgana Shop

На врв Bottom