Lady Gaga*
«3 Him!
- Член од
- 4 јануари 2010
- Мислења
- 293
- Поени од реакции
- 19
Ми се допаѓа градов .. ГО ОБОЖАВАМ!
Неам појма искрено,ама невервам дека Паткана ќе го дајт туку така XDНекои гласини се ширеа низ Скопјево, Франц од Нокаут ке го зимал "Duck" летово. Сепак мислам дека се шпекулации...Охриѓани, потврдете или негирајте...
Во 98 излегвев со 30 денари во град, ќе се оперев од играње на флипери, плус нешо и за пиење излегвеше. Сега 30 денари ти е жетон за биљард.98 godina beh v Ohrid.Bese malko skapicko.Kak sa cenite sega?
хахахахха ако си била во 98ма и ти биле скапи цените.....сега ич не прашувај!98 godina beh v Ohrid.Bese malko skapicko.Kak sa cenite sega?
Spored roditelite mi bilo skapo smestuvaneto.Az bjah malka i ne sam mislila za ceni togavaхахахахха ако си била во 98ма и ти биле скапи цените.....сега ич не прашувај!
Во тоа време стандардот на бугарите во однос на Македонија беше смешен. Затоа им било толку скапо... сега цените ќе им бидат разбирливи. Не ефтини, разбирливи.хахахахха ако си била во 98ма и ти биле скапи цените.....сега ич не прашувај!
Тогаш ни доаѓаа Бугарите да продаваат овдека, од ќебина па нинтенда па што не, епа се сменија работите сега доаѓаат на одмор, а ние ќе одиме да им продаваме таму.Во тоа време стандардот на бугарите во однос на Македонија беше смешен. Затоа им било толку скапо... сега цените ќе им бидат разбирливи. Не ефтини, разбирливи.