Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Drugari sakam da otpakuvam program i da go instaliram. Go simnav preku utorrent, a programot e AutoCad 2008

Cel program e staven vo eden Fail a failot e DAA File ?? koj e ovoj fail i so koj program mozam da go otpakuvam

slika:

Attachments

Член од
28 март 2006
Мислења
17.886
Поени од реакции
12.421
Drugari sakam da otpakuvam program i da go instaliram. Go simnav preku utorrent, a programot e AutoCad 2008

Cel program e staven vo eden Fail a failot e DAA File ?? koj e ovoj fail i so koj program mozam da go otpakuvam

slika:
Пробај со Power ISO. Ова линкот е од shareware верзија

http://www.poweriso.com/

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Некоја добра програма за кодеци. Неможам да отварам некои mpg, mpeg формати?

Член од
28 февруари 2009
Мислења
95
Поени од реакции
0
Другари ај помош малце зш пцво ке лета низ прозор. Секој ден кога се апдејтира анти вирусот ми излага ова http://img217.imageshack.us/img217/7831/97884970.jpg двата фајла... ashampoo за дифрагмент шо е е избришан со анинсталер и од фајлови го бришев башка, тоа темпорари интернет фајлс е избришано а тоа со ип адресана незз шо е ... ај чаре кажете зш ми ску*чи од тоа.. :) фала однапред :smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Другари ај помош малце зш пцво ке лета низ прозор. Секој ден кога се апдејтира анти вирусот ми излага ова http://img217.imageshack.us/img217/7831/97884970.jpg двата фајла... ashampoo за дифрагмент шо е е избришан со анинсталер и од фајлови го бришев башка, тоа темпорари интернет фајлс е избришано а тоа со ип адресана незз шо е ... ај чаре кажете зш ми ску*чи од тоа.. :) фала однапред :smir:
Па кликни го тоа DONT SHOW THIS WINDOW AGAIN.... и толку.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
95
Поени од реакции
0
ок тоа , ама тие фајлови не постојат, зашо ги пријавува како сомнителни не капирам... и тоа ип адресна бог знае шо е :toe:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
ок тоа , ама тие фајлови не постојат, зашо ги пријавува како сомнителни не капирам... и тоа ип адресна бог знае шо е :toe:
Ај избриши Cookies и земи Revo Uninstaler и целосно го избриши Ashampoo(по се изгледа останала некој фајл)!

Член од
28 февруари 2009
Мислења
95
Поени од реакции
0
Па со рево го избришав Ashampoo.. затоа не разумем зш пак ми наоѓа фајлови. а пробав да ги најдам... ги немаше. Локацијата ја искуцав во табот и ми пишуваше дека не постои.А за кукис сеа ке средам, па ке пишам... а има некој претпостава шо е со ип адресана?....а исто и оноа со интернет темпорари фајлс е делитнато пред 2 дена ... :toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Па со рево го избришав Ashampoo.. затоа не разумем зш пак ми наоѓа фајлови. а пробав да ги најдам... ги немаше. Локацијата ја искуцав во табот и ми пишуваше дека не постои.А за кукис сеа ке средам, па ке пишам... а има некој претпостава шо е со ип адресана?....а исто и оноа со интернет темпорари фајлс е делитнато пред 2 дена ... :toe:
Епа пробај избриши се што имаш во карантин во NOD па види.
Ако не, избриши го NOD преку Revo, па инсталирај на ново, види што ќе биде.

Член од
28 февруари 2009
Мислења
95
Поени од реакции
0
све ми е избришано од карантинот, уште од пред месец.. а да го бришам нодот ... хмм... ај ке напраам па ке видиме. данке :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom