Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
има и еден друг начин и немора да менува key.....еве како

1. Lauch Windows Task Manager-(ctrl+alt+delete)
  2. End wgatray.exe process in Task Manager.
  3. Restart Windows XP in Safe Mode.
  4. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32.
  5. Delete WgaTray.exe from c:\Windows\System32\dllcache.
  6. Lauch RegEdit-start>run>regedit
  7. Browse to the following location:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\
    Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify
  8. Delete the folder ‘WgaLogon’ and all its contents
  9. Reboot Windows XP.
ја кај еден другар овака го средив и му нема направено проблеми веќе пола година
Епа изгледа исклучил Automatic Update, иначе самото ќе се симне пак. И вака е многу замарање.

I

InF3cTeD

Гостин
Епа изгледа исклучил Automatic Update, иначе самото ќе се симне пак. И вака е многу замарање.
за тој шо ја знае постапката не е кузнае колку замарање....ама ако дечково шо го има проблемов незнае да се снајде во регистрите му препорачувам воопшто да не чепка

Г

Грејвдигер

Гостин
Ај ако може на помош. Секојпат кога ќе исклучам фајфоксот и следниот пат кога ќе го вклучам на сите сајтови сум одлогиран, а имам избрано “Запомни ме“? А имам избрано колачињата да ми стојат, историјата да ми се бриши на 60 дена... :uvo:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
ме интересира дали постои скрипта за аимп (aimp2) за MSN-от да ја има опцијата Show what i'm listening
-значи,како шо има за медиа плеер и за винамп,дали има и за аимп,мислам дека знаете за кое програмче станува збор...
-поздрав

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Ај ако може на помош. Секојпат кога ќе исклучам фајфоксот и следниот пат кога ќе го вклучам на сите сајтови сум одлогиран, а имам избрано “Запомни ме“? А имам избрано колачињата да ми стојат, историјата да ми се бриши на 60 дена... :uvo:
Тоа е проблем со новата Мозила (веројатно користиш 3.0.10)! За да го решиш проблемот земи некоја постара верзија:smir:

ме интересира дали постои скрипта за аимп (aimp2) за MSN-от да ја има опцијата Show what i'm listening
-значи,како шо има за медиа плеер и за винамп,дали има и за аимп,мислам дека знаете за кое програмче станува збор...
-поздрав
Мислам дека го сакаш ова!

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Тоа е проблем со новата Мозила (веројатно користиш 3.0.10)! За да го решиш проблемот земи некоја постара верзија:smir:

Мислам дека го сакаш ова!
го инсталирав,ама џабе е,не дава ништо :S
-ми бараше некои Winamp plugins,па го инсталирав винампот само за тоа,рестартирав PC,и пак не бива....

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
за тој шо ја знае постапката не е кузнае колку замарање....ама ако дечково шо го има проблемов незнае да се снајде во регистрите му препорачувам воопшто да не чепка
Зошто вака да се замара, кога само со промена на бројот ќе може да слегнува од сајтовите на Microsoft се што сака, плус ќе може да дава и апдејт без проблем за сите компоненти што ги има инсталирано (освен Office, пакетот си има свој genuine check, ама со еден VLK и тоа може да се среди :p).

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.237
Поени од реакции
959
Pomos drugari mi treba programov za u Petok polagam :vozbud:
Se raboti za programot SolidWorks 2007, imam problem !!!
Eve vo slikive e prikazan problemov:

Pomagajte ve molam, soveti ....... za problemov
Најверојатно е оштетена инсталацијата, се случува и тоа понекогаш.
Симни од Интернет нова инсталација.

Или пак можеш да го симнеш само тој фајл што е проблематичен па да го ископираш врз стариот, понекогаш и тоа успева.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Дајте ми клуч на ПП за Фотошоп 7...:smir:фала однапред.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ми треба помош од тие што користеле iPod/iTunes.
Имам Ајпод Тач, тазе нов и имам проблем со синхронизирањето.Кога ќе го приклучам преку усб кабелот, и кога ќе ги префрлам песните што сакам преку Add Folder to Library, ги покажува на програмот, ама не и на Ајподот.Решение некое?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676

некој help за тва прозорчето шо ми излева ка давам refresh на Fb. Одам open нема ништо..save исто така.. на cancel се исклучува и после пак рефреш и пак го има.. шо може даа :)

Г

Грејвдигер

Гостин
3.0.10 ја користам, али проблемот почна од кога инсталирав 3.0.6 мислам... Сепак фала на одговорот.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

некој help за тва прозорчето шо ми излева ка давам refresh на Fb. Одам open нема ништо..save исто така.. на cancel се исклучува и после пак рефреш и пак го има.. шо може даа :)
Си закачил тројанец или адвер или такво некое срање.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom