Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Зошто на пример кога влагам во Shared documents и во други фолдери не ми отвара одма,најобично,туку ми отвара со што сакам да го отворам,со кој програм,на пример со медиа плеер и такви слични работи.Ај за помош ке ве замолам.:kesa::smir:
Имаш тројанци. NOD32 мислам ги брише тие (autorun.inf)

Г

Гоццццце

Гостин
Не ми го уклучува компјутерот. Едноставно коа стискам power копче само вентилаторите работат ко улави а системот не се крева, нема ништо едноставно. Така ми праеше и на стариот компјутер ама таму по 5-6 пати обиди палеше. Овој нејке да чуе. Шо му е ? Шо да праваМ?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не ми го уклучува компјутерот. Едноставно коа стискам power копче само вентилаторите работат ко улави а системот не се крева, нема ништо едноставно. Така ми праеше и на стариот компјутер ама таму по 5-6 пати обиди палеше. Овој нејке да чуе. Шо му е ? Шо да праваМ?
...вака на слепо...
Многу работи може да бидат....носи на сервис!

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Работат СИТЕ кулери или само кулерот од напојувањето (и/или графичката)?

Ако работи само на напојувањето, ти рокнала матичната.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Друже а ова на сликата доле кај што е обележано,и тоа да не е од тројанците???Ако не е кажувај чаре како да го наместам да не стои веќе така,бидејќи ке лета комјутерот преку прозор.Се пробав,не се мењава!!!!Треба да биде најобично,а не така.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Друже а ова на сликата доле кај што е обележано,и тоа да не е од тројанците???Ако не е кажувај чаре како да го наместам да не стои веќе така,бидејќи ке лета комјутерот преку прозор.Се пробав,не се мењава!!!!Треба да биде најобично,а не така.
Не е од тројанци тоа доле, лесно се оправа.
Дај му десен клик на таскбарот најдоле, одбери Lock The Taskbar, и таму десно ќе ти се појави една преграда, фати ја со маусот и извлечи ја во лево. Ќе се снајдеш.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не е од тројанци тоа доле, лесно се оправа.
Дај му десен клик на таскбарот најдоле, одбери Lock The Taskbar, и таму десно ќе ти се појави една преграда, фати ја со маусот и извлечи ја во лево. Ќе се снајдеш.

Фала брат.
П.С-сега NOD 32 спуштам да видам дали ке ги снема тројанците.Ке ти пишам што сум направил.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Член од
14 декември 2008
Мислења
1.709
Поени од реакции
126
Не знам што е со ПЦво, денеска излезе нов проблем. Цело време до стрелката стои песочното часовниче, како цело време да се лоадира, а ништо немам уклучено. Хелп?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не знам што е со ПЦво, денеска излезе нов проблем. Цело време до стрелката стои песочното часовниче, како цело време да се лоадира, а ништо немам уклучено. Хелп?
Нешто си инсталирал и ти работи во позадина.

Провери во RUN - msconfig - startup што имаш уклучено и исклучи се што не ти е потребно.

Или пробај system restore

I

InF3cTeD

Гостин
нешо во позадина ти работи...види како ши ти кажаа погоре или скенирај и бриши ако најде неши па види после..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom