Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Да не има некој идеја зошто не можам да апдејтирам ниту еден антивирус?

Имав проблеми со гаден вирус па го форматирав цел хард диск, инсталирав лиценцирана верзија на Касперски ама не можеше да направи апдејт, network connection error ми вели, а се е во ред со интернетот.
Истото ми го прави и со Nod32 и со avast professional.
firewall

1/x

Член од
18 февруари 2009
Мислења
31
Поени од реакции
2
CONTROL PANEL - Regional and Language settings

Чепкај внатре, ако знаеш барем малце англиски, ќе се снајдеш одма.
Фала го знаев тоа, мислев дека нешто друго може да е проблемот ама искочи дека тастатурата заебава. Сепак фала.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Фала го знаев тоа, мислев дека нешто друго може да е проблемот ама искочи дека тастатурата заебава. Сепак фала.
Исчисти ја добро......само пази тоа гумичките внатре да не ги испогубиш:toe:

aneta:)

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Штом ќе го уклучам мнс-от, после одма ми се гаси. И цело време ми е така од вчера вечерта, и не ми е јасно до што би можело да биде. Помош!:smir:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Штом ќе го уклучам мнс-от, после одма ми се гаси. И цело време ми е така од вчера вечерта, и не ми е јасно до што би можело да биде. Помош!:smir:
Ти се гаси програмата или те дисконектира ? Нешто порака донт сент ова она не покажува... ?

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Може ми е малце глупо прашањево, но кога ќе седнам на компјутер, забележувам дека буквите се задебелени и дека многу матно се гледа. Може ли некако да се поправи ова?

K

kaiser soze

Гостин
Имам еден проблем,кога го отворам Мозила прелистувачот,ми се отвора прозорец со предупредување на кое пишува:
type error:components.classes@kondar.com has no properties
Не дека е некоја голема работа,ама многу ме фрустрира,бидејќи постојано ми се појавува.
Ако може некој да ми помогне да го решам проблемот.Однапред Благодарам.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Имам еден проблем,кога го отворам Мозила прелистувачот,ми се отвора прозорец со предупредување на кое пишува:
type error:components.classes@kondar.com has no properties
Не дека е некоја голема работа,ама многу ме фрустрира,бидејќи постојано ми се појавува.
Ако може некој да ми помогне да го решам проблемот.Однапред Благодарам.
Ај пробај со ctrl+shift+delete избриши ги cookies и temp фајловите.

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13
Ти се гаси програмата или те дисконектира ? Нешто порака донт сент ова она не покажува... ?
Ми се гаси програмата, од интернет не ме дисконектира. А нема нешто да ми покажува донт сенд или нешто друг. Едноставно ќе направам sign in ќе се уклучи и одма ќе се искулучи, и цело време само така ми прави.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Ми се гаси програмата, од интернет не ме дисконектира. А нема нешто да ми покажува донт сенд или нешто друг. Едноставно ќе направам sign in ќе се уклучи и одма ќе се искулучи, и цело време само така ми прави.
Реинсталирај го, па види дали ќе се среди. Незнам која верзија ја користиш, така да еве ти WLM 8.1, WLM 8.5 WLM 2009.

animal lover
Член од
3 јули 2007
Мислења
449
Поени од реакции
13

Иначе ми се појави ова, еднаш веќе го рестартирав компјутерот и го скенираше. И ете сега пред малце пак ми се појави, тоа значи дека вирусот сеуште си е тука. А може и ова да биде проблм што ме исклучува цело време од мсн-от.

П.С.- иначе пак го преинсталирав мсн-от и пак истото ми го прави

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Може ми е малце глупо прашањево, но кога ќе седнам на компјутер, забележувам дека буквите се задебелени и дека многу матно се гледа. Може ли некако да се поправи ова?

оди на Поглед кај што се наогаат и уредување, дадотека..
па потоа зум, и стисни ресетирај, и ќе се намалат буквите

LovedGirl

M`agapas? S`agapw polu!
Член од
17 септември 2008
Мислења
127
Поени од реакции
11
Дали знаете некоја веб страна за клучеви и лиценци ? Мене ми е потребен клуч за AV Music Morpher Gold и никако неможам да го најдам :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom