Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Б

Бат Елохим

Гостин
vidi sto dobiv: The AAVM subsystem detected a RPC error. The operation could not be completed.
a revo instalerot izbrisa kataljon fajlovi... ama tie trkalata na taskbar uste postojat....i go restartirav i se uciniv sto mi kaza revoto:)

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
imam problem so uTorrentot
sekogas koga sakam da se pretplatam za RSS feed neke mi veli deka ili imeto ili labelot ne e napisan kako treba

so da prawam inace koga imav 1.7 mi citase rss sega so 1.8 neke

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
vidi sto dobiv: The AAVM subsystem detected a RPC error. The operation could not be completed.
a revo instalerot izbrisa kataljon fajlovi... ama tie trkalata na taskbar uste postojat....i go restartirav i se uciniv sto mi kaza revoto:)
Ако сакаш да ги избришеш само тие двете од десктопот да ги нема земи си Unlocker, инсталирај и кога ќе одиш десен клик на иконата оди на Unlocker и решен проблем!!!!

Б

Бат Елохим

Гостин
nema sansi ni taka... na site ikoni na desktop imam opcija pokraj site skan.. kopi.. pejst.. drn drn i unlock, a koga ke odam na avastot so desen klik gi imam onie opcii kako se uste da postoi...on acces, start avast, start scan, start update bla bla...
znaci jas go aninstalirav, ama ne go restartirav vednas, odbrav restart later (i se zaebav)
i sega samo tie dve krugcinja mi stojat na taskot. a neli oti e aninstaliran, normalno nisto ne se otvara. samo eror se kazuva....

eLemenTiX

//b00riS//
Член од
12 мај 2008
Мислења
313
Поени од реакции
8
imam problem so uTorrentot
sekogas koga sakam da se pretplatam za RSS feed neke mi veli deka ili imeto ili labelot ne e napisan kako treba

so da prawam inace koga imav 1.7 mi citase rss sega so 1.8 neke
Реинсталирај, би требало да се среди.
Исти проблем имав и јас и му направив реинстал, се среди.

R

reactive89

Гостин
Некој да ја има АСАЛНАТА виста ултимејт активација... веќе шизнав... мислам оти сите ги симнав ни една не пали...:nesum: :nerv:

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Moze li nekoj da mi kaze programce ili link za free konvertiranje na docx to doc. Ili u prevod da konvertiram word 2007 vo word 2003 dokument

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom