Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Decki neznam kakva maticna da odberam za procesor core 2 duo so minimuN 2.2GB, Ram minimuN 3GB a se mislam i za graficka. nesakam da odam po sopovite, zatoa ako ima nekoj predlog neka poveli. Ne stedam ama pak i ne sakam da mi iskoci 40000. graficka pretpocitam ATI ama ke vidam. Fala i molam za mala pomos. Samo nemoj da kazete "idi prasaj si vo nekoja prod za komp".

Zosto nemozam da prebaruvam pesni preku LIMEWIRE .

Koga ke napisam nekoja pesna ili pejac nejce da prebaruva ??!!!??

POMOS PLS !!

Decki neznam kakva maticna da odberam za procesor core 2 duo so minimuN 2.2GB, Ram minimuN 3GB a se mislam i za graficka. nesakam da odam po sopovite, zatoa ako ima nekoj predlog neka poveli. Ne stedam ama pak i ne sakam da mi iskoci 40000. graficka pretpocitam ATI ama ke vidam. Fala i molam za mala pomos. Samo nemoj da kazete "idi prasaj si vo nekoja prod za komp".
Иди прашај си во подфорумот за хардвер, ние со софтвер се бавиме :icon_lol:
Zosto nemozam da prebaruvam pesni preku LIMEWIRE .

Koga ke napisam nekoja pesna ili pejac nejce da prebaruva ??!!!??

POMOS PLS !!
Дали се конектира limewire со серверот? Во долниот лев агол, одма над Start копчето кога ти е максимизиран програмот, треба да имаш онакво што се полни, не знам како да ти објаснам... дали се полни со зелено до крај? И за секој случај, исклучи firewall од control panel, уклучи limewire па види дали ќе наоѓа резултати.

Brat firewall e iskluceno a toa kako sto vikas dali se polni ( se polni samo 1 crticka ) ne znam zosto ??!!??

Не е важно, сепак реинсталирај. Прочитав дека некаде помагало тоа.
Патем, што антивирус имаш и како се поврзуваш на интернет (рутер или модем?)

Не е важно, сепак реинсталирај. Прочитав дека некаде помагало тоа.
Патем, што антивирус имаш и како се поврзуваш на интернет (рутер или модем?)

Imam KASPERSKY INTERNET SECURITY najnoviot i se povrzuvam preku modem na internet !!

Имам сега јас еден мал проблем.....имам 4 партиции а на две од нив овие денови забележив дека покрај другiте папки имам и по една папка именувана како: Autoran.inf.....ај кажете со што да ја тргнам бидејќи неќе да се брише со делете а не сака ни со Disk Heal пробав да направам нешто ама не бива.....Screenshot:

[URL=http://img218.imageshack.us/my.php?image=78105223xc6.png][/URL]

Имам сега јас еден мал проблем.....имам 4 партиции а на две од нив овие денови забележив дека покрај другiте папки имам и по една папка именувана како: Autoran.inf.....ај кажете со што да ја тргнам бидејќи неќе да се брише со делете а не сака ни со Disk Heal пробав да направам нешто ама не бива.....Screenshot:

Иди преку SAFE MODE

Imam KASPERSKY INTERNET SECURITY najnoviot i se povrzuvam preku modem na internet !!
Kaspersky Internet Security мислам дека вклучуваше и firewall. Исклучи го целосно касперски и пробај дали така ќе се конектира целосно. Ако успее, тогаш уклучи го повторно касперски и барај само firewall-от да го исклучиш.

Probav i taka ali nejke ???!!!???

NE ZNAM STO MU E

Ако ти е само за песни Lime Wire-то ондак јас би ти препорачал да си го земеш Save2pc. Со Save2pc можеш да симнуваш песни од YouTube директно како .mp3 формат. Јас го користам и задоволен сум.
А за твојот проблем незнам и мене нешто ме зезаше Lime Wire и на крај ми скурчи го баталив, ем ми го кочеше компјутерот ем нешто не беше у ред со него.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom