Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Ајмо
На десктопот имав виста и сеуште ја имам но не можам да влезам....
Поминале 30 дена....а не бев дома....и сега ми бара регистрација онлине....
Кодот е валиден....дојде со лап-топот но не го регистрирав зошто немав конекција на десктопот....
Преку сајвмод го активирав кракот...иако знаев дека нема да делува....и вистина не делува....

Решение?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ајмо
На десктопот имав виста и сеуште ја имам но не можам да влезам....
Поминале 30 дена....а не бев дома....и сега ми бара регистрација онлине....
Кодот е валиден....дојде со лап-топот но не го регистрирав зошто немав конекција на десктопот....
Преку сајвмод го активирав кракот...иако знаев дека нема да делува....и вистина не делува....

Решение?
Ako ti e original vistata mozes i telefonski da ja aktiviras....pobaraj ja kancelarijata na Microsoft vo Skopje.

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Не ја бива....бројот од моб ми е суспендиран за појдовни повици...а домашен немам....

Дај на Wireless конекцијава од лаптопот да и дадам шер за да можи и десктопот да земи од конекцијава за да се активира некако онлине...
Дај помош...како што каде...како...и дали можи сетинзиве да ги средам на персоналецов....во сејвмод...?

Решен проблем....извинете...

ФОРМАТ

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
И јас да прашам нешто...
На еден FTP сервер најдов нешто како Patch за да го регистрирам Windows-от, и пишува дека можам и да го апдејтирам и дека е 100% сигурно...Пробал некој вакво нешто ? Навистина работи или само ке се заебам ако го направам ова па после ке треба формат???:):):):)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
И јас да прашам нешто...
На еден FTP сервер најдов нешто како Patch за да го регистрирам Windows-от, и пишува дека можам и да го апдејтирам и дека е 100% сигурно...Пробал некој вакво нешто ? Навистина работи или само ке се заебам ако го направам ова па после ке треба формат???:):):):)
Пробај, мене ми успеа со такви ствари :)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Више си преебан :)

Значи цепај, и осеќам ќе искочи све у ред :)
Како мислиш више сум преебан???:pos2::pos2:

BTW направив се како што пишуваше во тоа "READ ME", побара рестарт, рестартирав и на подигање ми излезе дека активација е успешна.
Ама на десен клик на My Computer во Properties пак ми го покажува стариот код, има тоа врска нешто или не ? И има ли начин да проверам дали навистина е валиден сега Windows-от или не ?:toe::toe::pos2::salut:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Како мислиш више сум преебан???:pos2::pos2:

BTW направив се како што пишуваше во тоа "READ ME", побара рестарт, рестартирав и на подигање ми излезе дека активација е успешна.
Ама на десен клик на My Computer во Properties пак ми го покажува стариот код, има тоа врска нешто или не ? И има ли начин да проверам дали навистина е валиден сега Windows-от или не ?:toe::toe::pos2::salut:
Чим више не ти бара да го регистрираш или такви глупости, валиден е сеа :) Или, во најмала рака (не би требало), за 30 дена пак ќе ти каже да го активираш :)

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Не е проблем туку прашање..
Во uTorrent (миТорент), во табот општо кога се симнува има едно..
изгубено хх Мб (х грешки)
што значи ова? Зошто гледам нема проблем со симнатото во поглед на исправноста.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Чим више не ти бара да го регистрираш или такви глупости, валиден е сеа :) Или, во најмала рака (не би требало), за 30 дена пак ќе ти каже да го активираш :)
hehe ок фала за информацијата...а да пробам да го апдејтирам што ќе кажеш?:pos2:

P

Princ

Гостин
hehe ок фала за информацијата...а да пробам да го апдејтирам што ќе кажеш?:pos2:
Пробај, што може да каже?

Не е проблем туку прашање..
Во uTorrent (миТорент), во табот општо кога се симнува има едно..
изгубено хх Мб (х грешки)
што значи ова? Зошто гледам нема проблем со симнатото во поглед на исправноста.
Ќе ти кажам јас како го сваќам (и како мислам дека е)
кога симнуваш преку торент, симнуваш од многумина парченца од фајлот. Пример ако тежи 700 мегабајти, ти симнуваш по 20 килобајти (различни делчиња) истовремено од неколку сидери. Е сега, таквите грешки и губитоци се појавуваат кога тебе или на тој од кој го зимаш фајлот ќе му падне конекцијата па остануваат фалични и програмот ги брише.

P

Princ

Гостин
И сега сигурно ме прашуваш што да направиш. Епа вака.
Прво земи цд-то со виста и *брум* *трес* *прау*....
(снема струја, не чепкај ништо! за ден-два ќе се вратам и ќе го продолжам постов).

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
:uvo:
И сега сигурно ме прашуваш што да направиш. Епа вака.
Прво земи цд-то со виста и *брум* *трес* *прау*....
(снема струја, не чепкај ништо! за ден-два ќе се вратам и ќе го продолжам постов).
??????????????????????????????????????????????:uvo::uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom