Како ги замислувате кајганџиите коишто не сте ги виделе во живо?

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
точкест, во право си, освен за бројот на децата. Едно имам засега :)
Фантом, и ти си во право, само погреши околу црното под ноктите и по рацете. Кога сум слободен, чепкам по коли во еден сервис, кај мој многу добар пријател, помагам, а и учам, и секогаш користам хируршки ракавици, правило на сервисот. А, се бричам по стариот струмички обичај, во среда и сабота :)
Инаку:
Маседалиен го замислувам како пријатна, отворена личност, секогаш расположен и спремен за лаф-муабет. Едвај чекам да го видам во живо.
Мандрак, како и јас, по возилава забеган, ќе ни оди муабетот многу.
Андроник го замислувам како човек со кого би седнале на по едно пиво, па би ни тргнал муабетов, да се едуцирам малку повеќе за авиониве...
Бетонската цигла, т.е. конкрит, слично како и Андроник, а посебно би збореле многу за веќе заборавените и непостоечки модели и марки возила. Може и за некој бизнис да направиме муабет :)
Ацид е човек кој би бил идеален за да прошетаме по Скопје, малце шема, ова, она...лесни и убави муабети, секојдневни, би паднале со него
Мистичен е човек, како и јас, веќе здраво застанат на земја и сопствени нозе. Што домаќински муабети би паднале со него...:)
точкест ми се чини дека е кул типче, ведро, полно енергија
Фантомот е како мене, црковен глушец во тоа снагата (слаб, висок) забеган по фудбалот и кладилниците...
Шведото, всушност, е секојдневен човек, ама пред компјутерот се трансформира во тоа што е. Нему, од 10 кажани, 9 не му се за верување. А баш имав мерак по некоја скандинавка...
Апдејт подоцна.

Fallen Angel го замислувам како слаб, понизок од мене, ама сепак висок, со кратка коса, и збори прилично доволно, притоа и јаде г**** доста :pos: Поздрав комшија :)

Ljupco;853070[B напиша:
]...ja ustvari i ne zamisluem nikogo od forumov za u zivo...ne se zamaram so toa...poshto znam deka forumot e podrubrika na zabava iliti ekranizacija...virtuelen teatar...e sea ako sakam nekogo da vidam u zivo...ne bi kazal ni sluchajno kakov e u zivo...ne na forum barem...:)[/B]

...skul...mozebi, mozebi si vo pravo, a mozebi i ne...za mene...vo zivo...ooo i neidam vishe po kafani...idev edno dobri 10 godini i toa posle rabota sekoj vtor den i da so sekakvi sum sedel na masa i svashta sum chul i videl u zivotov...ali mora da mi veruesh na edna rabota-ja nikad ne galamam u zivo-slusham-kupuvam i chekam u zaseda-i togash-buum-crash bang...you're already in extasy...:pos2::pos2::pos2:
Ljupco го замислувам како човек кој ужива да имитира. Не може да се снајде самиот т.е. да се најде, па користи туѓи кожи. Одел 10 години в кафана, а изгледа пиел млеко. And he couldn't hear the gossips on the маса затоашто прибидејќи цмукањето на цуцлата во устата му сметало да чуе. :wink:

p.s. Не е офф топик ова:pos2:

Па
Drama Queen - некоја шармерка опасна , комуникативна девојка

Potato- Некој крупен дечко така со кабадајлачки движења

Ливерпул фан- Некој малишан така , не многу голем и си мисли дека се знај

Мартин$- Некое мирно дете така расположено за муабет, не некое мангупиште тешко.

Saladin - Некое така поголемо по озбилно бате, мајтапџија некој
и Sky dog така нешто слично.

Fallen Angel го замислувам како слаб, понизок од мене, ама сепак висок, со кратка коса, и збори прилично доволно, притоа и јаде г**** доста :pos: Поздрав комшија :)

:pos::pos::pos::pos: тачно! тежок гомнојадец сум :pos::pos: е ја не те замислуем пошто сум те видел на сликите, иначе тачно ме опиша, само плус што имам брада слична ко твојата :pos::pos: ... поздрав и до тебе комшо :pos:

VodkaMixx го замислувам како ептен избегано типче, онака транце транце =)
Necrophillia го замислувам како посрамежлив, посериозен, поладен тип.
Појол како најизбеганата ситуација во Македонија :smir:
TonInter како тешко гејмериште, со добар речник, начитан.
NEBO666 како факин н'рд LOL не знам кај ми текна ти ама не можеф да спијам од твоите факани теории=)
Како многу интересно и чоече за да се напијаш со него ми изгледа и шмекачот, хмм кој беше шмекач.. да да LouWeed.
Дивајн, елегантна, шармантна, симпатична.
Форчн слично како Дивајн малце посериозна.
Macedalien 24/7 насмеан =)
СкулГрл фан тајп оф грл.
Acid искрено мислев дека си многу занесен, али после мислењата на другите членови, сватиф дека си таман=D. ( Исто би се опил со тебе од ко те видоф на банеро со пивата лол )
Хммм... ту бе континјуед =D
оф топик, дај бе Кајгано, елате Прилеп да се опијаниме lol =)

Интересен ми е Бацилус : го гледам како типче што се интересира за работите коишто нему му се интересни и ги сфаќа другите размислувања во 25 степен. Не се работи за себична личност туку за личност којашто објективно гледа на работите без никаква пристрасност а таквите луѓе се ретки. Не знам дали е така ама таков ми е впечатокот.

Macedalien 24/7 насмеан =)

Е не знам стварно со кои очи ме гледате сите ама знам да бидам и ептен налутен и искри да ми излегуваат од уста (посебно со ученици). :pos2: :pos2:

misticen-mislam deka e mn antipaticen covek!!
Зошто? Пошто ти се смеев на темата кај што пишуваше дека мора да земеш невина за жена и дека сите останати се курви? : )

Јас искрено кајганчево над мене го замислував уош, ама чоекот испадна ненормално насмеан, добар, супер бре :D

Flix - го замислувам како тешка фраерчиња кој секогаш излегува со очила за сонце
Saladin - мирен срамежлив, со кратка коса и долги раце:pos2:

и не ми текнуваат сеа други......

Dzimej - висина 184, црна долга коса, црномањаст нешто како некрофилиа. По карактер шегобиец, зезатор.

Sweden - Нешто како Драги Шпага, у помладо издање.

Slatka mala - 170 -175 cm со плава долга коса. По карактер често пати весела, муабетлива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom