Фан Клуб: Србија

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Изгледа го запалиле албанското знаме! Дали е вистина или шпекулација ?

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Изгледа го запалиле албанското знаме! Дали е вистина или шпекулација ?
Сега гледам вести на РТС, претходно видов и слики, а нигде не покажаа дека гори албанско знаме така да...

Иначе, стварно у к*рац нек иде све, кога најмалу требаше ова се деси, а што е најжално, сите ги пљуваат Делије дека се главни кривци за се што се дешава.

Е сега нешто за утакмицата.

УЕФА најверојатно нема да дозволи да се преигра утакмицата т.е да се одложи за некој нареден ден, а тоа значи дека мора да се одигра вечерва (у што не верувам) или у спротивно ќе ја регистрираат со службен резултат за Италија.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Едно време видов албанско, па после грчко знаме..онака кренати.

Тешка сељачаана.

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.780
Поени од реакции
3.856
Да да, ја гледав директно - албанското знаме беше запалено. Имаше и транспарент за Косово, но беше на италијански. Пукнато беше едно стакло од оние заштитните. Специјалците на 2 пати излегуваа на теренот, но немаше туче. Фрлија бакља некаде на 10 мин, па судијата ја прекина.

Пред почетокот, репрезентативците на Србија се обидоа да ги смират навивачите. Ги поздравија со поздравот со 3 прста

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ Да, да запалија Албанско знаме и почнаа со "Уби, уби, уби Ши*тара"

Почна натпреварот, до 6-7 минута, Србија тргна во напад и пак две бакљи фрлени во теренот и судијата одлучи дека прекин на натпреварот е најдобар избор, така да денеска нема да се одигра овој меч :wink:

F

FuckYouAll

Гостин
Јас пак си реков дека ќе гледам одлична утакмица. :(

Тешки сељаци се Србиве. :toe:

Н

'Никола'

Гостин
па како ќе го видеш,ако го запалиле...:toe::pos2:
Муабетот ми беше, дека јас дури гледав 100 пати го видов грчкото знаме кај што го мавтаат, а никаков инцидент со палење на знаме не начекав.

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Ипак, мислам дека ова не е ништо случајно.

Пред неколку дена претседателот на ФСС Теле Караџиќ, изјави дека на некому му смета неговата „работа“, и дека претпоставува што му се спрема за денешниов меч со Италија. Така да, мислам дека ова е изрежирано од некого од „страна“.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Нели службено тепаше Италија ?

Или ја одложија, знае некој расплет од утакмицава ..?

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Uoči utakmice napadnut Vladimir Stojković
Najveći problem uoči meča je izbio oko golmana nakon što su Vladimira Stojkovića ispred stadiona napali navijači Crvene zvezde, prenosi Tanjug. Grupa navijača koja je stigla iz Beograda je vređala Stojkovića prilikom dolaska ekipe na stadion Luiđi Feraris, a teže incidente sprečili su njegovi saigrači, pre svih Stanković i Žigić. Zbog velike tenzije i odbijanja Stojkovića da počne utakmicu, na golu Srbije je od prvog minuta trebalo da brani Željko Brkić.

Еве за Стојковиќ

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Според првични прогнози, голема парична казна, 3-0 за Италија службено и исфрлување на Србија од групите, а со тоа автоматски и од ЕП 2012 ги следуваат Србите после овој скандал :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom