Охрид

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
Без нервози :) Како во Скопје да нема педофили или луѓе што досаѓаат или оние во Охрид што се задеваат мора да се Охриѓани.Заклучокот дека во Охрид врие од педофили ти е погрешен:smir:
и јас си мислев дек ги немат во охрид, баш охриѓани ги сметав за пристојни луѓе ама ете имало исклучоци, ..ти кажав дека е проверено дек ги имат, или типциве со кајчињата се пресериле од вардарот ..
нема нервози само поучувам да не бидете самобендисани бе охриѓани знаме колку сте горди па време е да погледнете малце околу себе.. :smir:

Скопјани да можат со лажица ќе им го испијат езероно на Охриѓанине...:pos:
:pos2:, да бе, ...и слушнав дека скопјани не гласале за енѕерото, многу се љубоморни пустите.. :toe:

M

Mario Gómez

Гостин
That‘s not funny.
That's not even in the same zip code as funny.

Толку не ти текна нешо подуховито да ја разубајш темава?
Сега не се лути одма ти, немаат сите привилегија да имаат езеро на 3 километри од дома, затоа не морате да се мочате секој ден во езероно...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
и јас си мислев дек ги немат во охрид, баш охриѓани ги сметав за пристојни луѓе ама ете имало исклучоци, ..ти кажав дека е проверено дек ги имат, или типциве со кајчињата се пресериле од вардарот ..
нема нервози само поучувам да не бидете самобендисани бе охриѓани знаме колку сте горди па време е да погледнете малце околу себе.. :smir:
Ама сега врие од педофили или има исклучоци со педофилски манири во Охрид?
Патем типците со кајчињата се пијани будали,а не се случило да силуваат некој на сред езеро :smir:
Јас разбирам да се плука по Охрид поради гостопримство,поради цени,сместување,локал мафијаши,ама ова е веќе претеризам.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Бобан, арно рече Фантом еднаш, сиве мочаме - вие сркате. На здравје нек ви е.

Ево некоја слика
Овде ни под разно да не сте мочале, пошо имат педофили, дур крениш пантолоните, дур се запетлаш, ојде.

Овде безбедно е.

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
Ама сега врие од педофили или има исклучоци со педофилски манири во Охрид?
Патем типците со кајчињата се пијани будали,а не се случило да силуваат некој на сред езеро :smir:
Јас разбирам да се плука по Охрид поради гостопримство,поради цени,сместување,локал мафијаши,ама ова е веќе претеризам.
ама тебе ти одговара изгледа да се правиш на три и пол..
јас кажав па сега вие сакале или не да се соочите со проблемот ота е ваша работа, поздрав!:smir:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
јас кажав па сега вие сакале или не да се соочите со проблемот ота е ваша работа, поздрав!:smir:
Абе мене ми одговара и воопшто да не прочитав врие,не врие,исклучоци,генерализации,контрадикторности,ама јебеш га прочитав:smir:
Поздрав и до тебе, па повели пак дојди во Охрид еве на Фантом јави му се он ќе те брани:pishtoldz

А

Ајсшутер

Гостин
Сегде ги има такви, случајно си налетала и сега во глобала зборуваш демек премногу имало.

Еве некои слики од мене сликани ..

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Абе мене ми одговара и воопшто да не прочитав врие,не врие,исклучоци,генерализации,контрадикторности,ама јебеш га прочитав:smir:
Поздрав и до тебе, па повели пак дојди во Охрид еве на Фантом јави му се он ќе те брани:pishtoldz
Леа душо... одговарам пред закон јас. :)

Иначе све си иаме бе: Мочано езеро, скап смештај, посрани вецеа, некултурен персонал, лош народ... И секако, доволно глупи туристи да го трпет то. Ко шо сте и вие овде шо јајте тулумби, да не именувам.

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
Леа душо... одговарам пред закон јас. :)

Иначе све си иаме бе: Мочано езеро, скап смештај, посрани вецеа, некултурен персонал, лош народ... И секако, доволно глупи туристи да го трпет то. Ко шо сте и вие овде шо јајте тулумби, да не именувам.
абе види не сме толку глупи колку што неаме пари

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
качвајте ги цените
другата година к... ќе ви го прошетам онака

M

Mario Gómez

Гостин
Ај сега летово ојте Охрид, пролет и есен врие скопјани, риби дошле во Дебар да фаќаат и тоа не од спортски карактер како ние што фаќаме туку мажиштата со 5 кила се враќаат дома, едноставно не знаат да ја ценат природата...

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
качвајте ги цените
другата година к... ќе ви го прошетам онака
следната година ако ги укинат визите,сите ќе одат на море(барем повеќето)..затоа Охриѓани или барајте алтернативи како до години да ги задржите туристите или да не биде Охридско ВТОР ДОЈРАН:(:(:(:(

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
следната година ако ги укинат визите,сите ќе одат на море(барем повеќето)..затоа Охриѓани или барајте алтернативи како до години да ги задржите туристите или да не биде Охридско ВТОР ДОЈРАН:(:(:(:(
Абе братче и сега кој сака да оди ќе си оди надвор на одмор, агенцијата и онака одма му средува за виза.

Со или без укинати визи парите кои ти требаат за надвор се исти!!:smir:

А

Ајсшутер

Гостин
Абе братче и сега кој сака да оди ќе си оди надвор на одмор, агенцијата и онака одма му средува за виза.

Со или без укинати визи парите кои ти требаат за надвор се исти!!:smir:
Не одат сите преку агенции, агенцијата средува за визи само ако одиш преку нив на некое туристичко место или барем превоз ако им користиш, така да ќе видиш колку ќе биде намален туризмот другата година во Охрид ако ги укинат визите :smir:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Не одат сите преку агенции, агенцијата средува за визи само ако одиш преку нив на некое туристичко место или барем превоз ако им користиш, така да ќе видиш колку ќе биде намален туризмот другата година во Охрид ако ги укинат визите :smir:
Како и да е уште еднаш ќе повторам, со или без виза парите кои ви требаат на море се исти.

Туристичкиот шпиц во Охрид го доживува врвот. Во охридските хотели викендов слободни места нема, а во приватното сместување се бара кревет повеќе.

Цените во приватното сместување се движат од 4 до 40 евра, додека во хотелите тие се различни во зависност од аранжманот и се движат од 25 до 70 евра.

Утрово колони возила влегуваа во Охрид, каде викендов се очекува да престојуваат над 30 000 туристи. Сезоната кулминација се очекува да достигне за време на илинденските празници за кога се најавени бројни културни настани и концерти кои се очекува да привлечат голем број гости.
Ohridnews

Kajgana Shop

На врв Bottom