Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
lugeto ne se delat na losi i dobri ,Isus rece eden e dobar !! tuku se delat na toa na koj mu pripagaat dali na Isus ili na lazgoto
А што врска има сатаната со болката и страдањата ко ќе одиш на заболекар ?
Зошто тука бог ги мачи луѓето, што е поентата да те боли ко ќе ти го пораваат забот ?? Дали заболекарите се слуги на сатаната !?
А сатаната чоколадо, шеќер и мастикиБог ти дал паста за заби.
А сатаната чоколадо, шеќер и мастики
Покајте се ооо неверници и Бог ќе ви прати Зиродент !!
Не знам оти си така нервозен. Бог дозволил да те боли заб и да те боли кога забарот ти го поправа. Бог дозволил и стомак да те боли ако пијеш вино уз ручек и млеко за вечера (ооо невернику не пиј вино и млеко во ист ден оти болка ќе ти пратам стомачна), Бог, нели, дозволил и главоболки ем како казна за жената оти е жена, ем како казна за мажите (не ме гибај вечер ме боли главата). Само констатираме дека зад секоја болка седи вољата на бог. Вероватно и температурата е божји знак дека телото е грешно.Кој го спомна сатанчето? Ти дадов прост одговор за да видиш дека грешиш со примерите што ги даваш. Ти знаеш како викаш, еве еден пример ист ко твојот, ова си ти сега: ’’Господ ти дал појас, а сатаната кола’’. Не држи вода гледаш, сам на себе си го правиш кејфот, ко да си во рпазна соба и да викаш.
Да те прашам, дали си атеист?Не знам оти си така нервозен. Бог дозволил да те боли заб и да те боли кога забарот ти го поправа. Бог дозволил и стомак да те боли ако пијеш вино уз ручек и млеко за вечера (ооо невернику не пиј вино и млеко во ист ден оти болка ќе ти пратам стомачна), Бог, нели, дозволил и главоболки ем како казна за жената оти е жена, ем како казна за мажите (не ме гибај вечер ме боли главата). Само констатираме дека зад секоја болка седи вољата на бог. Вероватно и температурата е божји знак дека телото е грешно.
Да те прашам, дали си атеист?