Металци и стереотипи и предрасуди за металците

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Па вистински металец не ги слуша сииите правци на метал!Си има вкус знае да си оцене што му се допаѓа а шо не, и си го надоградува со време.А фејкер ке слуша што и да му подметнеш...

Слушам рок, гранџ, панк рок, ска, реге, хеви метал, глем, треш, прогресив, експериментал, авангарден метал, класика.

Се сметам за панкер.
Дека ги слушам сите овие жанрови сум фејкер?

Се сметам за панкер.
Дека ги слушам сите овие жанрови сум фејкер?

Не не си фејкер само си грд.
Панкерите се у ствари грди металци (кои немаат слух за музика)
Панкерките ги викавме компири (во мое време) оти беа мали тркалезни и прљави.
Значи ти си панкер силом прилике.

Не не си фејкер само си грд.
Панкерите се у ствари грди металци (кои немаат слух за музика)
Панкерките ги викавме компири (во мое време) оти беа мали тркалезни и прљави.
Значи ти си панкер силом прилике.

Let...се повторуваш...ова го имаш кажано веќе неколку пати...

Под металец дефинирам чоек што слуша дисторзија , мава глава од тврди предмети , искача во парк , игра ДОТА и евентуално е фан на Star Wars серијалот. И ја некад бев металец , на 1 недела.

И ми скурчи да идам во парк поради нив , и да слупам кој е новиот гитарист на Икс група , како грофта некоја будала и колку убиства напраиле на дота ... можда се само мои искуства това е :kesa:

Под металец дефинирам чоек што слуша дисторзија , мава глава од тврди предмети , искача во парк , игра ДОТА и евентуално е фан на Star Wars серијалот. И ја некад бев металец , на 1 недела.

И ми скурчи да идам во парк поради нив , и да слупам кој е новиот гитарист на Икс група , како грофта некоја будала и колку убиства напраиле на дота ... можда се само мои искуства това е :kesa:
Ne igram dota, a pak se smeam za metalka.Ete ti uste sterotipi!

Не, не тоа не е стереотип, тоа е факт.
Секој металец (вистински) игра по некоја игра и тоа страствено !
Ne sum znajala...cat pat igram fifa fudbal, ama ne tolku, imam premnogu obvrski zada imam vreme da i se oddadam na edna igra!

Ne sum znajala...cat pat igram fifa fudbal, ama ne tolku, imam premnogu obvrski zada imam vreme da i se oddadam na edna igra!
Мораш да најдеш време за WOW ... by any means necessary !
05-girl-gamers-wow.jpg

Прав металец Херкуло од Прилеп. Херкуло ги знае сите албуми од сите групи која песна која е по ред и по колку минути трае...е тоа е прав металец. Инаква музика слуша ако пуштат комшиите погласно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom