Металци и стереотипи и предрасуди за металците

• Креатор на темата Креатор на темата girlll
  • Време на започнување Време на започнување
Она металцине бе сето било наркоманија бе пианици и некапани,мрсни во косите ко маслодајни репки бе што е и тоа металот млатење на гитарите и издеравање на микрофон глупости
Ќе си земеш Цеца бе да те види господ(за металците сатаната)

Она металцине бе сето било наркоманија бе пианици и некапани,мрсни во косите ко маслодајни репки бе што е и тоа металот млатење на гитарите и издеравање на микрофон глупости
Ќе си земеш Цеца бе да те види господ(за металците сатаната)

ova e pred se stereotip od tvoja strana kon javnoto mislenje

Па такви се! Се наркоманишта! Еден нормален нема...:kesa: :icon_lol:

Абе не само наркомани бре и пианици и арамии и убијци бре за празници јадат живо човечко месо бе се капат во крфта на невини души
блјак

Абе не само наркомани бре и пианици и арамии и убијци бре за празници јадат живо човечко месо бе се капат во крфта на невини души
блјак

И олуци крадат тие металчишчата !!
И превртуваат крави на грб!!

Ej ова со кравиве мораш да ми го објасниш пошо не го знам

За да станеш металец први ранк треба да бидеш небањат
За да станеш металец втори ранк треба да украдеш олук
За да станеш металец трети ранк треба да фатиш крава и да ја превртиш на грб и да ја молзеш нагоречки!

Јас си се облекувам како сакам и ич ку** не ме боли кој што мисли за мене и дали јади говна за мене секој има право на свое мислење,ама не терба да се зборува со предрасуди за нешто што тие гимназиски педери и кремови(обично тие се оние кои тропаат без врска)не го разбираат и не го знаат...
Бај д веј поправи го потписот наместо встински нека пишува вистински:smir:

да ги видиш во мој клас сите се такви(освен јас и едно дете) мислат ај метал слушаш и мора да си наркос дека треба да се тресиш цел по свирки бла бла бла. така да сите што не слушнале метал тропаат глупости:tapp:

Металството е во тешка криза, се затвораат фабрики, се отпуштаат работници, безпарица, ептен жално....

Па такви се! Се наркоманишта! Еден нормален нема...:kesa: :icon_lol:
Не е таке...:toe: Супер са не са наркомани и ненормални...:tapp:

Металството е во тешка криза, се затвораат фабрики, се отпуштаат работници, безпарица, ептен жално....

Мислиш дека паметен си...:tapp:

[zEUs];2006228 напиша:
Не е таке...:toe: Супер са не са наркомани и ненормални...:tapp:
ЛОЛ! Па знам дека не се бе... САРКАЗАМ МОМЧЕ! Зар сам за себе наркоман ке викам? :)

BLiND, дане треба обратно тоа ранковите?
Да , моја грешка :kesa:

Сега како верен слуга на Сатаната морам да идам да се шприцнам у вена , да си го исечам прстот на ногата и да убијам свештеник !

Сега како верен слуга на Сатаната морам да идам да се шприцнам у вена , да си го исечам прстот на ногата и да убијам свештеник !

А што ќе правиш со прстот, ќе го јадеш?

ЛОЛ! Па знам дека не се бе... САРКАЗАМ МОМЧЕ! Зар сам за себе наркоман ке викам? :)
Абе остај не објаснувај тоа туку кажи колку имаш дрога кај тебе оти јас цела ја втерав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom