Металци и стереотипи и предрасуди за металците

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Патем, јас веќе не пишувам да не одам оф топик и понатаму,

Толку.
Издржа цели 7 мин.
Се гледа дека си напизден према лет3,само не се истурај во сите,адни го на мсн,докажувајте се.

Не мора врз сите присутни овде,а башка ја уништи и темата...

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Пишав пред малку дека е очигледно, по постовите.
Знаеш дека почнав да креирам планови да те земам за животен ментор?
Пошто, планирав да го допрам интелектуалното дно, и да постанам психички инфериорен, а ти несомнено ќе ми помогнеш.
Инаку, не сакам да дојдам во Играчница, пошто ти си таму, на интелектуалниот трон низ темите.
Немаш конструктивен пост на ниедна дискутабилна тема, со исклучок на излишните коментари.
Тоа доволно кажува, за твојата подпросечна интелегенција.
Патем, јас веќе не пишувам да не одам оф топик и понатаму, ама би можело да се одреди колатерална особа, шо ќе ги прегледа постовите обострано па да видиме каков заклучок ќе резултира сето тоа.

Толку.
Ја коа се замарав да пишуем на темиве .. тебе мислам те немаше на форумов! Прочитај само што пишуеш .. незнаеш други зборови освен глуп,дебил,идиот,морон итн .. патетичен си до солзи, те жалам!

Ја верувам дека единственото решение за тебе е самоубиство!

U

UnholY

Гостин
Ја коа се замарав да пишуем на темиве .. тебе мислам те немаше на форумов! Прочитај само што пишуеш .. незнаеш други зборови освен глуп,дебил,идиот,морон итн .. патетичен си до солзи, те жалам!

Ја верувам дека единственото решение за тебе е самоубиство!
Де бе, другар, пола саат реплицираш, те чекам, за едно вакво постче?!
Очекував квантитет и квалитет во комбинација.
Тука веќе ме разочара.
Ги знам само тие зборови кога е во прашање дискусија со Летнатиот.

Ај, сега доста е, не мислам повеќе да дискутирам тука, со интелектуалците од Играчница.

Поздрав, другар.

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Да бевте свите барем пола од тоа што е Unholy, светот ќе беше многу подобро место,ама штета не сте :tapp:.
Лет3 јес да провоцира,ама провоцира со глупости на кои не можеш да им одолееш и да не вратиш,едноставно те тера самото од себе,зошто е зачинето со троа глупост.Си мисли менува нешто,не требало да не боли к*р за мислењето на другите,јеа рајт,или филмот дека променил нешто со другарчињата на времето,ама за жал само предизвикува смеа кај повеќето од читателиве,аман.
И Мац од кога тебе треба да те прашуваме за што да се пишува на темава,и дали треба да се расправаме овде или на мсн?Затоа е форумов,за дискусии,сега некој што се нервира за други тоа е друго.
И да,на темава одамна не се дикутира за стереотипите на металците.

Fallen`Angel

Im Gotham's Reckoning
Член од
26 мај 2007
Мислења
5.658
Поени од реакции
75
Де бе, другар, пола саат реплицираш, те чекам, за едно вакво постче?!
Очекував квантитет и квалитет во комбинација.
Тука веќе ме разочара.
Ги знам само тие зборови кога е во прашање дискусија со Летнатиот.

Ај, сега доста е, не мислам повеќе да дискутирам тука, со интелектуалците од Играчница.

Поздрав, другар.
Абе џоа ја немам попаметна работа па со нетрпение ке гледам што побрзо да ти рециплирам .. иначе излегов да купам цигари па ме немаше некоја минута !

За некој што пишуе толку ниско интелигентни постови како тебе, немаш право да збориш за квалитет и квантитет .. гледам дека си му фрлил око на Лет .. ти да беше паметен , немаше уопште да се замараш да му рециплираш на ниеден пост !

U

UnholY

Гостин
Гледајте шо и пишува летнавово на Desire, па после спроведете еден мисловен процес во тоа вашите мозоци, активирајте ги малку, па одлучете кој бил ретардиран.
Јас или он.
Уште еднаш ќе наведам, дека девојчето може да му биде животен ментор.
А, инаку Мац, темата се уништи веднаш по регистрацијата на Летнатиот тука.
И ти не ја доуништувај толку, и оди какај по гејминг темите.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Гледајте шо и пишува летнавово на Desire, па после спроведете еден мисловен процес во тоа вашите мозоци, активирајте ги малку, па одлучете кој бил ретардиран.
Јас или он.
Уште еднаш ќе наведам, дека девојчето може да му биде животен ментор.
А, инаку Мац, темата се уништи веднаш по регистрацијата на Летнатиот тука.
И ти не ја доуништувај толку, и оди какај по гејминг темите.
Аман бе со таја љубомора... па муабет си праиме со чупето... не ја поседував противприродно па толку да беснееш. Симпатија ти е али не е ова харем па да си ја држиш под клуч. Ако веќе знаиш дека е опасно да се задева со мене, кажи и... дај и совет...

А инаку со мене темата само доби на квалитет и духовност, дур не се приклучив ова се претвори во колективна терапија за металчиња исплашени и полни со трауми, јас малце ве размрдав ви покажав што е и кој е прав метал, па свесни за тоа некои увидоа дека самите себе се лажеа дека се металци, некои си ги избришаа солзите од очите и храбро зачекорија во животот а некои (не милам баш на тебе) се уште се чудат збунети не разбирајќи за што овде суштински се дискутира

U

UnholY

Гостин
Летчо, ај веќе стварно ја претеравме, и онака утре ќе ни бидат избришани сите мислења.
Затоа веќе не планирам да постирам.
А, сега те мавам на игнор.

Kajgana Shop

На врв Bottom