U
UnholY
Гостин
Јас немам добра смисла за хумор, јас имам ОДЛИЧНА смисла за хумор, самиот факт дека на моите најосновни финти ти збеснуваш, фрлаш пења од устата и зававиваш во немоќ е доказ дека интелектуално сум далеку далеку... далеку над тебе.
Јас секогаш сум во вистинското светло, то сум што сум, тебе можеби ти треба различни светла, едно за на школо кај учителката едно за дома едно за симпатијата... мене не , јас ги надраснав тие тривијалности, неам бе време да се занимавам со глупости од типот “лажно светло - вистинско ветло“
Ко спомена веќе дека си правен застапник, да те прашам, еден мој другар има мака со кирија од деловен простор, него пред рок го исфрлија од таму та дури и му задржаа дел од инвентарот, па дали би се нафатил правно да го застапуваш и колку пари би барал.
А да ... фала и ти си глуп
Најпрво.
Тоа шо ти го сметаш како факт дека имаш одлична смисла за хумор, е само една глупа замисла шо ти ја имаш во твојот ретардиран, психопатски мозок.
Тоа шо играм куроладење со тебе, ти го сметаш за збеснување, и за исфрлање пена од устата.
Воопшто не сум нервозен, баш напротив.
Насмеан сум до ушите и ти се смеам, на твоите постови, а уште повеќе кога те замислувам како си ја маваш тоа гнасната глава, од бирото кога ги читаш моите.
Тоа дека си интелектуално далеку над мене, си докажа преку твоите постови, кои несомнено произглевуаат од мозок, карактеристичен за шестгодишно дете.
Тоа и си, најверојатно.
Само они, можат да бидат ретардирани и глупи како тебе.
Самото тоа шо тропаш глупости горе со светлата ни докажува колку си глуп.
ГЛУП СИ, ГЛУП СИ, ГЛУП СИ, ГЛУП СИ.....и не сум нервозен, туку баш сум радосен:baeh: :smir::pos2:.
Имаш премногу нелогичен и нормално глуп концепт на размислување, и аналогно ги толкуваш работите, особинак која е карактеристична за ретардиран.
Тоа и си ти, уствари, ретардирана будала.
А, инаку со другар ти, може да се фрлите заедно во некој гроб, тоа би било најдобро решение, пошто општеството нема никаква корист од вас.
Само огромна загуба.
И, патем, дали би се согласил да ти мавнам една анализа ?