Металци и стереотипи и предрасуди за металците

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Не. Позери се тие што се умислуваат дека се некој и нешто, или се заземаат став за некоја работа само за да бидат кул или чудаци пред другите. Очајна потреба по внимание, веројатно недостиг на другари или љубов во раната младост.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Не. Позери се тие што се умислуваат дека се некој и нешто, или се заземаат став за некоја работа само за да бидат кул или чудаци пред другите. Очајна потреба по внимание, веројатно недостиг на другари или љубов во раната младост.
ОК Гледам си ме "погодил" и мене во твои претходни постови.:smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ти си посебен случај... Ќе ти објаснам на мсн, ако пројавиш желба. :wink:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Нешто како Кисс, со шминки, геј облеки со високи штикли во дречливи боји и латекс материјал, голтање оган и жонглирање на сцени..... очајничка борба за привлекување на внимание и да се биди во центарот на вниманието, веројатно предизвикано од недостиг на љубов во младоста (или можеби прекумерна и насилна “љубов“ од некој настран роднина)

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Let 3, темава е за навредување ?

Ако е така океј, Цеца е силиконска курва :baeh:

Член од
30 јули 2008
Мислења
42
Поени од реакции
0
П.С.

Што бе денес во мода е во проценти да се мери нивото на метал?

Машала.[/quote]

Navistina si vo pravo. Dojde red nekoi licnosti da se borat i da go stavaat na skala od 1 do10 svojot identitet. Let 3 rabotata e vo toa sto, mozam da slusam metal muzika, no ne mora da go sledam stilot i odnesuvanjeto. Sekoj si ima svoi razgranicuvanja i mozebi metal kulturata vo celost ne mu se dopaga. So e sosema vo red. Isto nz koj si ti, nitu pa me interesira, no sigurna sum deka ne si nisto posebno za da sudis koj "kolku e metalec". Gluposti, boze mili stvarno ova odi vo propast. Metalot stanuva moda na 21vek. Bidi licnosta a ne samo nadvoresnost. Ima momenti koga ke sakas da bides poinaku oblecen, zatoa obleci se. Obleka moze, no ne sekogas go odrazuva ona sto go slusame. A jas kolku 5 sum metalka, bas me interesira?:pos2::pos2::pos2:

Член од
30 јули 2008
Мислења
42
Поени од реакции
0
5- trebase da bide procent, da pojasnam :D ili i na skala mozes da mi kazes,ne se bunam:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ти нели си Позитив Емо? :nesvest:

Член од
30 јули 2008
Мислења
42
Поени од реакции
0
E ne sum, pocna da me nervira...Cela generacija e EMo ili MeTAL. Sea sum positive person, toa so otsekogas sum bila

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
А коа цела генерација ќе е позитив прсон, ти ќе си нешто друго, за да си различна. Aaaaaalrighty then.

Член од
30 јули 2008
Мислења
42
Поени од реакции
0
Pa ne e toa bas taka, mada do nekade e tocno, sakam da se razlikuvam od drugite. A najmnogu e zatoa so pocnuva da mi se gadi od emo dvizenjevo, se izvestaci epten

Kajgana Shop

На врв Bottom