Сеуште не си слушнала ништо :smir:Jas imam samo 1 metal album,Metallica-"St Anger"(2003) i mi se svigja mnoguuuu
каква слика аууу
Некрофагист ми е еден од најомилените метал бендови воопшто.
Necrophagist - Onset On Putrifection (1999)
Воа ми е еден од омилените метал албуми и го препорачувам на сите љубителите на технички дет метал...
Албумот е речиси целосна креација на Muhamed Suicmess, вокалот и гитаристот на бендот потпомогнат од Jochen Bittmann на бас и од Bjoern Vollmer кој го свири солото на Extreme Unction....
Е сега за бендот кога би требало да се определи точна дефиниција за нивниот стил би рекол дека свират технички прогресивен брутал дет, имаат издадено два албума официјално, а инаку може да се најде и некое демо...
Закон...Scream Bloody Gore е еден од албумите шо преставуваат корења на дет металот, иако многумина го сметаат за првиот дет метал албум....Desire;1232294[B напиша:]Death-Scream Bloody Gore[/B]
Death-The Sound Of Perseverance
Која комбинација - Power F**king Death&Gothic Metal :smir:legendary tales- Rhapsody
Sound of perseverance- Death
Dawn of Victory- Rhapsody
simphony X- paradice lost .............. i ima uste nesto ama ne mi teknuvat
od se po nesto ne mozam da se opredelam na edno nesto :smir:Која комбинација - Power F**king Death&Gothic Metal :smir:
Нема готик туку прогресив, Paradise lost е албум на Symphony XКоја комбинација - Power F**king Death&Gothic Metal :smir:
Yupp, им ги менав местата на албумот и групата . Symphony X не сум ги слушал како што треба, прогресив со пауер елементи?Нема готик туку прогресив, Paradise lost е албум на Symphony X