Фан Клуб: Палермо

• Креатор на темата Креатор на темата Mike Tyson
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сакав да кажам дека ако направат нешто римјаните во палермо дома нема враќање зш ке немаат куќи у рим:baeh:

Ај без вакви бебешки муабети :)

Да се вратам на темата :)

- со кој игра Палермо следново коло?

so livorno u gosti..teska utakmica ama mislam deka ke pobedi vredi da se igra na sportska X2 dobar koeficient ima.pozz

Не ги потценвајте Ливорно толку многу. Првото полувреме против јуве добро го изиграја. После пеналот се опуштија и затоа примија 5 гола. Инаку мене ми се бендиса како играја. Утакмицата ќе биди цврста. Ова е вистински тест за Палермо дали се способни за нешто повеќе од средина на табелата сезонава.

a ja gledase roma-palermo go gledase zverot micoli
ako si ja gledal napravi sporedba

da ne znae nekoj kolku e rezultatot na utakmicata livorno palermo mislam deka e 0:4 aj nekoj neka me popravi ako gresam:D:D:pos2:

Двојка како солза е таа ... :)

Ви реков! Инаку Миколи даде два гола. Ливорно дрва се бе! Јуве се во катастрофална форма, ама Ливорно се камења затоа петарда примија од Јуве.

Сезонава добро ќе рангираат палермо. Според мене треба да се борат за 4 позиција со јувентус и фиорентина.

Сезонава добро ќе рангираат палермо. Според мене треба да се борат за 4 позиција со јувентус и фиорентина.

тесно ќе биди за 4то место Рома, Фиорентина, Лацио??? Ама можи да се стигни и до него

тесно ќе биди за 4то место Рома, Фиорентина, Лацио??? Ама можи да се стигни и до него

LOL

Брачко, Рома ќе се бори за четврто место?!?!?!?! Јас како што гледам Јуве ќе се бори за четврто место ... Рома и Интер се најжешки за титулата сезонава, заедно со Милан.

Палермо, мислам дека само ќе се пласира во УЕФА Куп, ништо повеќе. Добри состави имаат и Сампдорија и Наполи, не се знае ...

сезонава 5-6 мести ќе биде Палермо

LOL

Брачко, Рома ќе се бори за четврто место?!?!?!?! Јас како што гледам Јуве ќе се бори за четврто место ... Рома и Интер се најжешки за титулата сезонава, заедно со Милан.

Палермо, мислам дека само ќе се пласира во УЕФА Куп, ништо повеќе. Добри состави имаат и Сампдорија и Наполи, не се знае ...

Брачко за Рома к.. ме боли кое место ќе биди ја кажав само како конкуренција за 4то место. Дали е жешка за титула ќе прајме муабет за 2кола - на друга тема.
А овде те молам држи се за Палермо.

LOL

Roma kako i sekogas ke se bori za 4 mesto :)

jas sum za palermo ama mislam deka ne moze povekje od 5 mesto veruvajte.Nemoze da se nosi so gigantite odnosno milan,inter,juve,roma a koga ke ja dodademe i fiorentina i lazio ke bide dobro i 5 mesto kao bidat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom