Фан Клуб: Севиља

Статус
Затворена за нови мислења.
Еј добро мислам дека редно е да ја смениме темава, стварно е жално но тоа е тоа. Кога ќе слушнам за него ми паѓа многу тешко, така да...дај отворите друга тема на разговор во врска со Севиља!

Еј добро мислам дека редно е да ја смениме темава, стварно е жално но тоа е тоа. Кога ќе слушнам за него ми паѓа многу тешко, така да...дај отворите друга тема на разговор во врска со Севиља!

Трагедијата е голема ама тоа е тоа, животот продолжува па и јас сум за да ја смениме темата

Ако го помини АЕК, а има добри шанси за тоа, Севиља би била во група со Арсенал, Славиа и Стеауа Букурешт.
http://www.uefa.com/live/competitions/ucl/draw/2008.gs/draw_basic.html
Ако не, во УЕФА Купот, противник би бил Салцбург
http://www.uefa.com/live/competitions/uefacup/draw/2008.1st/draw_basic.html

Било што било да не ми се деси ова на никој играч.
Дај кажете нешто друго за Севиља слушнав го купиле Коне од ПСВ !?

да официјално Коне во Севиља сега се појаки во нападот

Мислам дека Севиља ќе го пројде АЕК и заслужено ќе се најде во фазата по групи од лш! Добро засилување е Аруна Коне!

Инаку Пуерта добар човек беше...

Коне во Севиља. Значи на крај на сезона Реал трети ќе бидат

Вака нешто, а?
1. Севиља
2. Валенсија
3. Реал Мадрид
4. Атлетико М.
5. Сарагоса
6. Расинг
7. Барселона
8. Виљареал

не он мислеше Реал трети а Барселона први ама од позади :)

Штета што изгубија ама тоа е Милан шо да праиме.

Знаев дека Севиља ќе оди во лш. На полувреме: АЕК-Севиља 0:3. Одлична игра на Севиља и заслужено ќе се најде конечно во лш.

А да не рачунаш Барса први да бида а? Не се трипајте бе аман више! Може да бидете први, ако продолжат судиите да свират за вас...како и секогаш. Подарок пенал, подарок гол, што сакаш повеќе. Од секогаш тепале така, но да се надеваме дека тоа попуштање конечно веќе ќе биде сопрено од Шпанската фудбалска федерација.

А да не рачунаш Барса први да бида а? Не се трипајте бе аман више! Може да бидете први, ако продолжат судиите да свират за вас...како и секогаш. Подарок пенал, подарок гол, што сакаш повеќе. Од секогаш тепале така, но да се надеваме дека тоа попуштање конечно веќе ќе биде сопрено од Шпанската фудбалска федерација.

Боби, не се нервирај вака милеше дечкото:
Вака нешто, а?
1. Севиља
2. Валенсија
3. Реал Мадрид
4. Атлетико М.
5. Сарагоса
6. Расинг
7. Барселона
8. Виљареал

:pos2: :pos2: :pos2:

Севиља сосема заслужено во ЛШ.