Униформи

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Си практикувам со партнерката вакви работи и навистина е супер! Ја препорачувам работава :love1::eek:jea:

Плус тоа женската ми е медицинско лице така што, дома си ја носи униформата :vozbud::vozbud:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
После служење на воениот рок немем никакви сексуални желби за лица во униформи :icon_lol:.

ηιкσlα

ılılı Сакам Зеленко ılılı
Член од
27 февруари 2009
Мислења
173
Поени од реакции
4
Мене неостварена желба ми е да си најдам униформа на француска собарка.:kesa:
Знае некој каде би можела да најдам таква во Скопје?:)

Инаку ако за униформа се смета мојата училишна униформа...ондак и тоа делувало ко афродизијак.
Мене лично не ме „палат“ вакви работи, туку кога партнерот е формално облечен (некоја поелегантна кошула).
Toa ti e top..mmm..isti ukus :)

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
не ме пали никаква униформа на машко

Член од
20 февруари 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Секси Долна облека и униформи

Дали знаете каде кај нас може да се купат секси униформи и такви слични ствари?

V

Vollstandig

Гостин
Ако мислиш на ваква:

Комплет + Подвезици секаде можеш да ги најдиш во сите продавници за хулахопки и долна облека што ги има на секој чекар во секој град.

Подвезиците се од 250 денари нагоре, комплетот исто толку зависи од бутикот во кој купуваш. Сето тоа е 500 денари комплет + подвезици.

Јас на девојка ми и купив таков за денот на 14-ти , и беше презадоволна, па ако ти е за поклон ти го препорачувам да го земиш.
Ако е за тебе, создравје да го носиш ;)

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Чудни ? Во никој случај, напротив мислам дека повеќето од машките се палат на девојка во униформа :)

V

Vollstandig

Гостин
Абе чудни се униформине, со чекани ко џандар облечена и сл:) МОжи дека ја не сум многу по униформите except schoolgirls:)

П

Пепси_

Гостин
Абе иди во комуналец едно оделце нека ти дадат нај ефтино ќе те фати...

Kajgana Shop

На врв Bottom