Фан Клуб: Хартс

• Креатор на темата Креатор на темата Паспарту
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паспарту

Гостин
еве фан клуб и за шкотскиот тим хартс од единбург

Scottish Champions: 1894-95; 1896-97; 1957-58; 1959-60

Scottish League Runners-up: 1893-94; 1898-99; 1903-04; 1905-06; 1914-15; 1937-38; 1953-54; 1956-57; 1958-59; 1964-65

Scottish Premier Division Runners-up: 1985-86; 1987-88; 1991-92

Scottish First Division Champions: 1979-80

Scottish FA Cup Winners: 1890-91; 1895-96; 1900-01; 1905-06; 1955-56; 1997-98; 2005-06

Scottish FA Cup Finalists: 1902-03; 1906-07; 1967-68; 1975-76; 1985-86; 1995-96

Scottish League Cup Winners: 1954-55; 1958-59; 1959-60; 1962-63

Scottish League Cup Finalists: 1961-62; 1996-97

Victory Cup Finalists: 1918-19

Scottish League East & North Division: Runners-up: 1939-40

Scottish Southern League Cup Finalists: 1940-41

Texaco Cup Finalists: 1970-71

Хехе, и за Хартс има бе :)

- клуб од Шкотска кој многу си го поштуем ...

Facti:
1.Hearts se klub shto e formiran vo 1875.
2.Na sekoj natprevar tribinite se polni.Bilo da odish na stadion(Tyne Castle) ili gi gledash vo localnite pabovi, sekogash e dozivuvanje.
3.Najgolem rival ni se Hibernians.
4.Navivachite na Hibernians vo 80-tite bile proglaseni za najozloglaseni navivachi vo UK. Kade i da odele pravele zulumi.

Facti:
1.Hearts se klub shto e formiran vo 1875.
2.Na sekoj natprevar tribinite se polni.Bilo da odish na stadion(Tyne Castle) ili gi gledash vo localnite pabovi, sekogash e dozivuvanje.
3.Najgolem rival ni se Hibernians.
4.Navivachite na Hibernians vo 80-tite bile proglaseni za najozloglaseni navivachi vo UK. Kade i da odele pravele zulumi.

ете ти handsome дечково иначе е од единбург и навива за хартс и што правиме сега!? според тебе не смее да има тема за хартс, затоа како што кажав ако не те интересира хартс не читај што се пишува и нормално не постирај :smir:

сега малце да се вратам на темата, штуро што се случи со иванаускас, мислам дека го избркаа и не е веќе тренер на хартс или се лажам?

Си гледа администрацијата работата и брише глупости и препукувања како и офтопици.
Ова е фан клуб и ако сака некој може да си отвори тема и за ФК Бирлик од ѓупската маала во Струмица.
Ај сега по темата и да не видам некој случајно да реплицирал на ова, бидејќи автоматски ќе биде офтопик и уште поавтоматски ќе добие санкција.

Не следам многу шкотска лига, ама Хартс ми е најсимпатичен од сите:)

ете ти handsome дечково иначе е од единбург и навива за хартс и што правиме сега!? според тебе не смее да има тема за хартс, затоа како што кажав ако не те интересира хартс не читај што се пишува и нормално не постирај :smir:

сега малце да се вратам на темата, штуро што се случи со иванаускас, мислам дека го избркаа и не е веќе тренер на хартс или се лажам?

Iванаускас e opdlichen trener. Donese mnogu kvalitetni litvanski igrachi vo Hearts, ama imashe mnogu golemi problemi so gazdata na Hearts(Romanov). Romanov mu kazuvashe so koj 11 da startuva, kakva taktika.... i sekogash koga ke se skaraa Ivanauskas napushtashe, a Hearts oficijalno kazuvashe deka e na odmor. Posledniot pat otide na odmor i ne se vrati.

никогаш не ме зафркнале на спортска затоа многу си ги сакам :yess:

Не следам многу шкотска лига, ама Хартс ми е најсимпатичен од сите:)

имаат добри играчи или подобро кажано имаа :) само ме нервира што многу литванци има во тимот, тој романов ги ставил пола директори литванци и го земале пола тим на каунас од литванија. иако најверојатно фк каунас е под капата на романов па се прават некои ‘‘шеми‘‘ :)

Iванаускас e opdlichen trener. Donese mnogu kvalitetni litvanski igrachi vo Hearts, ama imashe mnogu golemi problemi so gazdata na Hearts(Romanov). Romanov mu kazuvashe so koj 11 da startuva, kakva taktika.... i sekogash koga ke se skaraa Ivanauskas napushtashe, a Hearts oficijalno kazuvashe deka e na odmor. Posledniot pat otide na odmor i ne se vrati.

е тој иванаускас ни го даде голот кога игравме против литванија во вилнус, пола одбрана наша на дупе ја седна, аххх да победевме тогаш... јанкаускас е супер играч исто и тој чехот посписил, имаше исто еден чеснаускис мислам дека се викаше така? штета што го продадоа гордон, според мене еден од трите најдобри голмани на островот. хартли играше плејмејкер и од оваа сезона мислам дека е во селтик така? присли каде игра сега? многу ме интересира ли волас да ми кажеш што играч е, зашто сепак ти многу подобро го познаваш, сигурно многу пати го имаш гледано. поздрав

lani si gi pleskav na sportsak bajagi i gi sakam zatoa inace ne znam mn mn za niv osven deka se treti po silina u skotska posle Celtik i G.Rengers

Hearts se dzverovi. Toj gazdata gi tepase dvajca igraci ovaa godina. Lud litvanec. Napred Hearts!!!!!!!!!!!!!!!!

Од Единбра ни доаѓаат. Hearts Of Midoltian мислам дека е нивното цело име, иако никаде на сајтот нивни не го видов. ОК ми се, што значи немам ништо против нив. Инаку навивам за Dundee Utd и Rangers FC (нормално и за Шкотска репрезентација што се усра на крајот).

Celtic и Hibs не ги мирисам многу.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom