Taka pisuva da ja e..m, na LapTop e. A ima li nekoj drajveri za nea ??? Ili nekoi od 7-ma serija.Абе брат, 2-3 дена работеше пред тоа све супер.
Сега одеднаш снема звук.
Леле, сра*е е без звук :nesvest:
GeForce 7300 GT
GeForce 7300 GS
GeForce 7300 LE
GeForce 7300 SE
GeForce 7300 M ? - Оваа некоја нова е или?
Smenigo MSN-to nekoe podobro stavisi MSN Lile 8.5 ili 9 ama da bide Full.Имам лаптоп и ги имам следните проблеми:
Фала,
- на МСН они ме гледаат од мојата камера а јас никако не можам да ги видам постојано пишува Loading...а на Скајп се функционира ОК
- Со веб камерата можам да сликам слики а не можам да снимам, што треба да направам? дали треба некој софтвер да инсталирам?
поздрав
Епа види тука :Taka pisuva da ja e..m, na LapTop e. A ima li nekoj drajveri za nea ??? Ili nekoi od 7-ma serija.
Јас имам 21" CRT го земав 4000 ден. од PREMIUM една мала продавничка за компјутерска галантерија позади ТЦ Буњаковец во Скопје.Ок, фала ама јас барам CRT (не LCD).
Не најдов никаде во познативе фирми кај нас (АМЦ, АНХОЧ, РИВЕРСОФТ и др.)
Ми треба поради лесно прилагодливата резолуција.:nesum:
Имаш за ова во софтверски проблеми......ми се чини не ти гине формат, заебани се тие драјверите за тој интегриран РЕАЛТЕК звучен чип, еднаш нешто ли се зезнат или ти нешто зезнеш господ не ги оправа....Абе брат, 2-3 дена работеше пред тоа све супер.
Сега одеднаш снема звук.
Леле, сра*е е без звук :nesvest:
Дали некој знае од што е проблемов!!!
Само што ке го уклучам компјутерот закочува веднаш на првата слика и не мрда понатаму се додека не ставам некое USB во него.
Стигнува до Windows Xp и пак застанува се додека не го извадам USB-то.
После се си функционира нормално.
Никогаш до сега не сум наишол на ваков проблем па ако знае некој од компјутерџиите на форумов нека помогне!