Мистичен
Човек
Во тоалетната хартија од весник?Во Шпиц мислам беше. Дефицитот е зголемен на 1% пишува.
Повикувајќи се на кој извор/податок/институција, или од "доверливи извори" им е "информацијата"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во тоалетната хартија од весник?Во Шпиц мислам беше. Дефицитот е зголемен на 1% пишува.
Сепак владата исполнуваќи работи што не ги вети во предизборието заборави да исполни барем една од оние што ги ветуваше на митинзите пред да биде избрана,или вие знаете за барем една работа,можеби јас не сум доволно информиран?![]()
Во тоалетната хартија од весник?
Повикувајќи се на кој извор/податок/институција, или од "доверливи извори" им е "информацијата"?
Кој пратеник?Од институцијата Пратеник на Република Македонија.
Сепак владата исполнуваќи работи што не ги вети во предизборието заборави да исполни барем една од оние што ги ветуваше на митинзите пред да биде избрана,или вие знаете за барем една работа,можеби јас не сум доволно информиран?![]()
И сега што испадна значи? Дотичниот весник пишал нешто, а изворот на кој се повикува го нема.
Flava - фрли некоја пара : нема да биде во дефицит тогаш :wink:
Да сакаше премиерот да фрлам пара немаше да воведе рамен данок. :smir: