Не ги кревајте рацете, ви смрдат мишките!

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Паааааааааааа...вакви искуства да ти кажам ги има мноооогу:pos:
Али ке одвојам едно за кое мислам дека сите го имаат доживеано.
Ова лето во автобусите страсно мирисаше.Онака си стоиш и коа е дојде некој и коа ке ти крене мишка...:pos:
Мислам лугево стварно не се тачни,и не размислуваат дека некој може да падне у несвест од ареата:pos:
АПЕЛ ДО СИТЕ!!--->Во нашите маркети се продаваат стикови и парфеми за тие работи.И се препорачува сите граѓани на Скопје да ги користат.Благодарам однапред:poss:

Паааааааааааа...вакви искуства да ти кажам ги има мноооогу:pos:
Али ке одвојам едно за кое мислам дека сите го имаат доживеано.
Ова лето во автобусите страсно мирисаше.Онака си стоиш и коа е дојде некој и коа ке ти крене мишка...:pos:
Мислам лугево стварно не се тачни,и не размислуваат дека некој може да падне у несвест од ареата:pos:
АПЕЛ ДО СИТЕ!!--->Во нашите маркети се продаваат стикови и парфеми за тие работи.И се препорачува сите граѓани на Скопје да ги користат.Благодарам однапред:poss:

E pa i ti sega ke davaat pari za stikovi, vo ovaa nemastija:vozbud: :vozbud:

EHEE KAJ NAS IMA U EDEN KAFIC POSTO E MN SLABA VENTILACIJATA I KOGA KE SE NAPUNE E OLELE MAJKO :) ZATOA SEGA IMA NOVO IME - МИШКА ПАРТИ :) A I TOA SO VIKAS IMA STIKOVI PO PRODAVNICITE AMA IMA I SAMPONI . . .ALO NE STEDETE VODA :) BAREM NE NA TAKVI RABOTI CCCC TOA TI E MИШКА ПАРТИ . . .U DVA G*ZA PROSTOR NASIBALE SE 300 LUGE :) ABE IMAJ OSET MALKU BREEEEEEE :) STRASNA AROMA POLOSA I OD KANALIZACIJA :):):):pos2:

имам една легенда на факс секој ден е у исто и малце така мирише ама малце...ама ај да не го брукам купи детето блузон у декември и да е жив и здрав го носи до сред јули а нели овај јули беше доста ладен
хехехе

ауу а замислете си како ти е да си одбојкар и играш центар у екипата и ко стоиш на мрежа (а често се случува тоа) и пред тебе тројца стојат со кренати раце... Аууу...

abe lugje ne se cudete ima lugje po doma so im smrdi pa ne se zamaraat so toa bidejki aromata im e izvetreana za nivniot nos taka da ne mozete da ocekuvate od tie lugje higiena i za nadvor !!!:toe: :)

abe lugje ne se cudete ima lugje po doma so im smrdi pa ne se zamaraat so toa bidejki aromata im e izvetreana za nivniot nos taka da ne mozete da ocekuvate od tie lugje higiena i za nadvor !!!:toe: :)

Imas pravo tie se tolku naviknati sto ne ja ni osekaat smrdeata:pos2: :pos2: :pos2:

E vaka sega......Dodeka bev na studii vo Ohrid, vo togas aktuelnoto AMERIKANO, eden voditel na vecernata zabava(dosta poznat ohridski seirdzija) izvika:
"Ne gi krevajte racete, vi smrdat miskite!"
Se zgaziv od smea, nekoi sto si ja imaa muvata na kapata malku se podzbunija, nekoi trcaa do WC da proverat sostojba i sl..
Sakam da kazam: A bre luge, maski ili zenski, neli e podobro da si sedite doma ako ste nekapeni?
Ne mu go sipi raatot na drugite!:wink:

ps: Sinoka pokraj mene pomina devojka, super doterana, nasminkana kompletno, ama bar da znaev ke si nosev stipka za na nos!
A i mi se pozalile dosta drugari:wink:

Aj pishete iskustva.....
Мене ова вака ми звучи„ебисе водителу јас денес се капев и јас ја немам мувата на капата:)како да се чукаш по гради.
Зошто ми е многу деструктивно ова што то го напиша,некако ова ми е оговарачки,а мене не ми се омилени такви луѓе.Јас знам луѓе кои имаат проблем со потењето,тоа е здравствен проблем и тие тоа не го кријат,впрочем понекогаш бараат и совет,не треба да им се ситиме или пак да бидеме поносни за тоа што некоја личност е многу поубава од нас,ама штета што има проблем со мишките...
Значи да ремизирам...ова да му го кажеше на некој јапонец одма ќе смислеше делотворен дезодоранс кој ќе му конкурира на rexona:wink:

Мене ова вака ми звучи„ебисе водителу јас денес се капев и јас ја немам мувата на капата:)како да се чукаш по гради.
Зошто ми е многу деструктивно ова што то го напиша,некако ова ми е оговарачки,а мене не ми се омилени такви луѓе.Јас знам луѓе кои имаат проблем со потењето,тоа е здравствен проблем и тие тоа не го кријат,впрочем понекогаш бараат и совет,не треба да им се ситиме или пак да бидеме поносни за тоа што некоја личност е многу поубава од нас,ама штета што има проблем со мишките...
Значи да ремизирам...ова да му го кажеше на некој јапонец одма ќе смислеше делотворен дезодоранс кој ќе му конкурира на rexona!

Pa neli gledas deka temata e stavena vo humor, neli i vo najstrasnite raboti ima i po malku humor...Tvoj izbor e sto zastana od drugata strana na "prikaznata":wink:
Bdw , da ne treba da zemam samifce i da placam za onie koi imaat seriozen problem...Bog da cuva, ne se od leproza bolni pa da gi zalam..Toa e lesno zlezdeno poremetuvanje koe se lekuva so nekolku tretmani....
Jas potencirav za nemijankovcite...

Ја секад си ставам парфем пред да искочам :) ... а коа ќе ми замириса некој во близина се тргам од него .... искуство баш сеа да ви опишам неможам зш се карам со женска ми на мсн :)

и то .

Ne moras da stavis parfem, staj STIK!!!!!!!!

Значи да ремизирам...ова да му го кажеше на некој јапонец одма ќе смислеше делотворен дезодоранс кој ќе му конкурира на rexona:wink:

Ej ubavo e naglaseno deka topicot e za tie so ne se banjaat, ne stavaat antiperspiranti i ne osekaat deka kopaat. (Bravo za tie sto se svesni i baraat resenie). Topicot ne e za ogovaranje, bas e dobar i mozebi mnogu luge otkako ke go procitaat ova ke se osvestat i ke pocnat da odrzuvaat pogolema licna higiena... Se nadevam... STAVAJTE STIK LUGE! BANJAJTE SE!!! ZA SVOE I ZA DOBROTO NA MAKEDONIJA!!! NAJOZBILNO!!!

Да праиме искрено муабет,има многу што така смрдат,ама ваква појава ко една другарка шо ја имам,НЕМА!!! Интересното беше шо,девојчево смрди копа,а таква распуштено девојче малце,сака на секој да му седне у скут,сака да ти се лигави,да ти се беси на врат,со секој сака да се мува... Катастрофи. И бидејки учевме заедно,сите онака се собравме и викаме,ова не иде вака. И купивме купка,шампон и стик и и оставивме порака на која и напишавме.
1. Шампонот е да си ја измиеш тоа косата мрсна
2. Купката е за КОНЕЧНО да се истушираш
3. А стикот ти е за под мишки,извини шо нема и бикче да ја избричиш вуната!!!
Можда бевме малце груби.... или не?! хаха

Хигиената е многу битна,пред се туширање,када...ВОДА!Џабе ти се и стикови,парфеми,гелови...
Нема ништо пострашно од не избањат чоек а со 300 кила дезодоранс,подобро и да не ни става стикој прави уште пострашна атмосфера:nesvest:

п.с.за случки имам многу доживеано,ама не ми се збори некако за тоа.

Абе некогаш ни дезодосанси,ни ништо не помага...
Имав другар што буквално си мирисаше на мочка,грозно.Не знам дали таков му е парфемот или одсабајле мочал главеечки...:pov:

Па лично искуство..Долго време ми се свиѓаше една цура, типката е стварно бомбона мислам предница,задница фаца она све у едно.Се немавме видено дугачко време и онака непланирано летово се најдовме у парк,седнавме заедно ја се сконцентрирав цела вечер само на неа..конечно и ја смував и дојде ред да ја испратам а девојкава така облечена у рамбовка онака ми дига раце да ме гушне мене ме мавна некоја јака ареа на 5години неизбањато..Ѕ глаа ми пролетуваше она ДЕВОЈКО СИ СЛУШНАЛА ЛИ ТИ ЗА ДЕЗЕДОРАНС!!!!

Као капак на сето тоа утре дента седам на кафица со 2 мои другарки,и едната од нив коа слушна со која с имам мувано само ми плесна у фаца:
Како мозеше да се муваш со таа 100 години не си ја измила глаата, смрди под мишка а башка и има 5кила кал под ноктите...

Ненормално ми скршија филм...а ја мислев оние центарски девојчици слушнале за туш,стик,дезедоранс...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom