Најчудно и најинтересно додворување

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
ова го имам прочитано некаде...
дечково и вика: “еј дали знаеш да рачунаш?“
а девојката му вика “да, зошто“
дечкото“ епа рачунај дека си моја вечерва“:))
 
Член од
5 август 2006
Мислења
163
Поени од реакции
8
Е мене да ви кажам што ми се случи месец дена пред да завршам со средново. Имавме блок часеви и првиов час мине и останавме неколку души во училница не ни се излегуваше и професоркава не заклучи. Јас одам седнувам на столот на катедрата, а девојчево кое порано ми се свиѓаше и тогаш бевме добри другари, она иде и седнува на катедрата и ми вика оти не ми кажа дека сум ти се свиѓала, а јас викам па знаев дека ќе ми мавнеше, а од каде беше сигурен дека ќе те одбиев што ако не беше такаи почнува со раката да ја фаќа ногата и да ја движи нагоре и ми вика сакаш да правиме вакво нешто јас и викам ќе размислиме но сега престани оти може некој да забележи а и да влезе професорката, она вика воа ме возбудува и во тој момент ако не сторев нешто ќе не можев да се контролирам и морав да и ја тргнам раката и да станам од столот. После некое време не зборувавме за тоа, но една недела потоа она почна пак да вели што ќе било ако не сум станел и јас тогаш сакаш да знаеш што ќе беше ако не станев, дојди вечер кај мене моите се на работа и ќе имаме цела вечер за да дознаеме што ќе станело. Понатаму ако почнам да кажувам мислам дека ќе навлезам во друга тема.
 

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
А глејте ја тактикава на пуштање ( од девојче ама !!!! ) ... и до ден денес си се смеам ко ќе ми текни :))))))))
Бевме седмо одделение мислам, и девојчево седеше пред мене една клупа... Јас знаев дека ме бендисува веќе некое време, ама си се праев на тошо, да видам шо ќе прај ... :) И понекогаш, ко ќе сакаше да се сврти накај мене, да ме види само, од шо не и текнуваше шо муабет да ми сврзи, ќе ми речеше: Еј, да пукни :) ( демек она на англиски: give me five :) ) , и ќе си се свртеше напред пак .... :))))))))))))
 

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Втора вечер- Нова Година... Влеговме по случајност во еден кафиќ кај што пуштаа добра музика, испадна дека е приватна забава и дека внатре луѓево значително помлади од нас но важно беше весело.
Играм јас со другаркиве, кога ми идат две девојчиња и ми викаат „Девојко си за мување?“ :pos: И ја онака со насмевка чудно ги погледнувам и во следниот момент следува- „Дечкото што е потпрен на ѕидот прашува...“ И јас фино лепо им кажувам дека не сум за мување и откако заминаа се згазив од смеење, си викам што е ова некоја нова скопска шема :pos:

До крајот на вечерта уште двапати ми дојдоа така девојчиња- требаше да им речам „Ајде... Каде?... Одма?.. Со двете? :pos2:
 

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Си седевме цел ден сами девојки на плажа бевме и поминуваат 5-6 машки и не узминуваат. И викам на другарками: Леле срце првпат некој симпатичен на плажа гледам и тој некој најде да ме узмине. После 5 мин се враќаат и седнуваат баш до нас.Без многу комуникација меѓу нас помина цел ден.. Тргнаа да си одат а на фраеров му подтекна дека неможе да му ја кидне без да ми направи муабет
и дојде до мене и ми го грабна сладоледот од рака и ми вели: Кажете ми како си помина најубавата девојка денес на плажа? а другарму застанат зад него и се прави дека снима. Си попраивме муабет, а другарите му заминаа, трчаше по нив и го повторуваше неговиот број. Го снема па после неколку минути се врати и ми побара број. Го запиша бројот и кидна кај другарите. После тоа секој ден на плажа, по дискотеки, по дворови :) Али сепак нишо не се случи...Се задруживме со дечињата и другата година здравје боже одиме на одмор заедно
:pipi:
 

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
3 начина

1.
тој : шо мислиш згоден сум ?
таа: не
тој : супер сакаш да се фатиме ?


2.

тој : слушај јас те сакам ти ме неќеш ај дојди кај мене дома на шампањско и Bary White музика ?
таа: ??????


3 .

тој : те гледам јас
оно замислена
шо си таква ма
ај до колата
да ти баам јас
и после у кревет да те клаам ја ..
 

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.561
Поени од реакции
6.674
За додворување незнам ама за одбијање знам : Ти си многу убава и слатка , ама ја сум шекераш :pos2: или Кога те гледам од далеку си убава ама уствари многу си далеку од убава :pos2::pos2::pos2:
 
L

lubenakov

Гостин
Zapoznavam edna zenska vo eden kafic i nekako ja izvadiv da setame niz park so cel da i se pustam. Setame i odednas zastamuvam i bez nikakvi zborovi i se pustasm i taaa veli: "Jas ne sum takva zenska" (kao demek prv pat me glede nesaka odma da se smuva i sl.) I jas i vikam (neznam od kade mi dojde) "E jas bash takvi sakam" I taa vide nevide posle 5 min. ona mi se pusti :)

Ima i uste edna mnogu dobra sto ja imam nauceno od edna zenska so maubat mi napravi. Bese prvo so drugar mi a posle so mene i so cel da ne do znae nikoj mi vika "Jas na tebe nogo te sakam, a ako me sakas ti na mene na nikoj ne kazuvi" :)
 
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
За тоа сум се смеела многу.. Заврршив со работа и го чекав колегата да заврши за да си одиме и ми иде еден и ми вика може да се запознаеме .. викам може.. се запознавме и неговото фторо прашањер беше имаш ли дечко? И ја викам Не.. и тој ми вели Епа ај од вај вечер сакаш ли да имаш ххехех..и викам ај оди прошети...
 
Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Колку си сладок ќе те јадам за десерт :pos:
Посладок од мене нема :pos: :pos:
 

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Тој: Спиеш на стомак?
Таа: Не.
Тој: Може јас? :)
 
V

Viktoranius

Гостин
Хаха, добри идеи ми дадовте. Ќе испробам некој рецепт и ќе видиме.

Иначе да се вратам на темата ..... До сеа не сум бил сведок на некое интересно додворување, али знам другарот и вика на едно девојче ..

Тој: Ја гледаш ружата
Таа: Ја гледам
Тој: Знам и јас ја гледам, убава е како што ќе биде убава нашата љубов.


:pos::pos::pos::pos::pos:
 

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Во втора средно една постара девојка, бевме на некаква веселба искочивме надвор и разговараме.
После 5 мин. ми вика, слушај Ивица јас утре идам за белград затоа ај да се смуваме и да не си играме играчки:)

А ја везе немав дека ради тоа беше цело време фина и комуникативна...девојчиња:costumed4
 

Kajgana Shop

На врв Bottom