Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата unforgiven
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти ако не го сакаш Венгер го сака,а изгледа ти знаеш подобро од Венгер?=):smir:
Значи голема загуба е неговото неиграње.Бентнер е добар,но кога влегува од клупа.Се надевам дека Едуардо ке биде фит следниот викенд.А Аде нема да игра и против Рома???::tapp:: Се надевам дека побрзо ке се опорави.

Клиши ништо не му е, Аде за 3 недели.
Без него секако дека можеме, боље ке изигра Бентнер/Вела со Рвп у ЛШ со Рома.

@Logix што е ти? не го сакам во тимот, то е то.:smir:

Те подржувам...но дека не го сакаш ти Аде во тимот....е едно...а тоа дека е подобар од Ник е друго...Не заборавај дека лани беше втор стрелец во лигата, а оваа е втор во Арсенал...Сите се во криза, а јас во многу наврати реков дека наликува многу на Кану, а ако е така, тогаш набрзо ке си оди....Дуду, не верувам дека ке заигра една цела утакмица до крајот...исто како И Томе....

И мене не ми е по кефот...ама моментално немаме избор...Тоа е тоа
!!!!!:nenene:

Ти ако не го сакаш Венгер го сака,а изгледа ти знаеш подобро од Венгер?=):smir:
Значи голема загуба е неговото неиграње.Бентнер е добар,но кога влегува од клупа.Се надевам дека Едуардо ке биде фит следниот викенд.А Аде нема да игра и против Рома???::tapp:: Се надевам дека побрзо ке се опорави.
Хехехе, па јас не сум Венгер.
Скоро секој фан си има неомилен играч во тимот.
Јас Адебајор неможам органски да го поднесам, и ке се молам на лето да си летне со се партали.
И да, и со Рома излеа нема да игра.

Те подржувам...но дека не го сакаш ти Аде во тимот....е едно...а тоа дека е подобар од Ник е друго...Не заборавај дека лани беше втор стрелец во лигата, а оваа е втор во Арсенал...Сите се во криза, а јас во многу наврати реков дека наликува многу на Кану, а ако е така, тогаш набрзо ке си оди....Дуду, не верувам дека ке заигра една цела утакмица до крајот...исто како И Томе....

И мене не ми е по кефот...ама моментално немаме избор...Тоа е тоа
!!!!!:nenene:
Имаме. Адебајор докажа дека е играч од една сезона, така ми наликува и овој Ибишевич од Хофенхејм.
Минатата сезона е друго оваа е друго.
И што ако излезе нели го гледавте како некое грефче со топкана незнае што прави.
trust in bendtner and vela.:smir:

Хехехе, па јас не сум Венгер.
Скоро секој фан си има неомилен играч во тимот.
Јас Адебајор неможам органски да го поднесам, и ке се молам на лето да си летне со се партали.
И да, и со Рома излеа нема да игра.

Имаме. Адебајор докажа дека е играч од една сезона, така ми наликува и овој Ибишевич од Хофенхејм.
Минатата сезона е друго оваа е друго.
И што ако излезе нели го гледавте како некое грефче со топкана незнае што прави.
trust in bendtner and vela.:smir:

Извини, ама тоа не се типови кои можат да играат константно и да освојуваат титули, и Аде не е...ама сеа...тоа е...

п.с. Ти беше против Бендтнер, ако не се лажам, сеа си за него...

Извини, ама тоа не се типови кои можат да играат константно и да освојуваат титули, и Аде не е...ама сеа...тоа е...

п.с. Ти беше против Бендтнер, ако не се лажам, сеа си за него...
А Аде е моеш да замислиш.
Да бев и сеуште сум но не за играта, туку за да биде во прв тим.
Во ЛШ би ги одвоил Вела и Рвп а ЕПЛ Рвп и Аршавин ...
Во Бентнер има надеж, во Аде има само лажна надеж, која полека полека испаѓа на виделина и од лето се надам нема да го видам у Арсенал.

А Аде е моеш да замислиш.
Да бев и сеуште сум но не за играта, туку за да биде во прв тим.
Во ЛШ би ги одвоил Вела и Рвп а ЕПЛ Рвп и Аршавин ...
Во Бентнер има надеж, во Аде има само лажна надеж, која полека полека испаѓа на виделина и од лето се надам нема да го видам у Арсенал.

It's your choice...Не знам како да го сфатам....ова....ама веројатно дека не го сакаш во тимот...Како и да е...Не може да се рече дека не заслужува да игра.....Уствари не знам...шо се замарам...единствена грижа ми е Росицки...Дали ке се врати, дали ке игра, дали ке ја продолжи кариерата, дали ке се врати во форма...

Па и да играме во Уефа, не ке пропадниме....ке изиграме, ако освоиме уште поубаво...Ке видиме...Ако бидеме 5-ти не е крај на светот...Проблемот е шо Евертон кој е шести ни е 3 бода до нас...Е сеа...:pipi::pipi:

It's your choice...Не знам како да го сфатам....ова....ама веројатно дека не го сакаш во тимот...Како и да е...Не може да се рече дека не заслужува да игра.....Уствари не знам...шо се замарам...единствена грижа ми е Росицки...Дали ке се врати, дали ке игра, дали ке ја продолжи кариерата, дали ке се врати во форма...

Па и да играме во Уефа, не ке пропадниме....ке изиграме, ако освоиме уште поубаво...Ке видиме...Ако бидеме 5-ти не е крај на светот...Проблемот е шо Евертон кој е шести ни е 3 бода до нас...Е сеа...:pipi::pipi:
И со 6 идеме уефа бе :pos2::pos2:
Не го сакам во тимот точно.
На лето да се продаде, и да се земе еден Ворлд Клас напаѓач.
И Денилсон не го бива крило, нема брзина, нема дриблинг, збунет е, едноставно требаше да го внесе денеска Аршавин.

Ова ќе биде убиствена средина: Аршавин-Насри-Фабрегас-Волкот :)

Ова ќе биде убиствена средина: Аршавин-Насри-Фабрегас-Волкот :)

Не не... ја мислим дека ваке би било подобро...

...............Сонг/Денилсон............
........Фабрегас..........Насри........
РвП...............................Аршавин
...................Аде.......................

И после Волкот откако ќе се врати може да игра наместо РвП или Аршавин а истото важи и за Дуду (свите четворица може да играа и лево и десно :) ), и стандарните двајца ќе ја мењаваа страната лево/десно :) , а РвП исто може да игра и како шпиц а и Дуду исто таке...

:helou:

[zEUs];2199723 напиша:
Не не... ја мислим дека ваке би било подобро...

...............Сонг/Денилсон............
........Фабрегас..........Насри........
РвП...............................Аршавин
...................Аде.......................

И после Волкот откако ќе се врати може да игра наместо РвП или Аршавин а истото важи и за Дуду (свите четворица може да играа и лево и десно :) ), и стандарните двајца ќе ја мењаваа страната лево/десно :) , а РвП исто може да игра и како шпиц а и Дуду исто таке...

:helou:
Zoso bi staval 2 debila kao Song i Denilson vo tim?Mozes samo eden, na primer Song zatoa sto ovoj drugiov e totalno bezkorisen i za napad i za odbrana.

Zoso bi staval 2 debila kao Song i Denilson vo tim?Mozes samo eden, na primer Song zatoa sto ovoj drugiov e totalno bezkorisen i za napad i za odbrana.

Еден од нив би можел да игра... стаев коса црта ,,/,, дека еден од нив би играл а кој не знам, дека мора некој од нив да игра бидејќи немамо друг играч кој би можел да игра на позицијата ДМ, а како што гледам Сонг у последно време се подобруе...:pipi:

без навреда ама денилсон некогаш ми изгледа како посебен случај, а не како некој чие што место е во фудбалот...најмалку во арсенал

без навреда ама денилсон некогаш ми изгледа како посебен случај, а не како некој чие што место е во фудбалот...најмалку во арсенал

Tочно... се движи многу дебилно, де мотивирано игра, не знам ни ја што позиција игра, а пак особено денеска не забележав дека играше а требаше да му помога на Насри да ја организираат играта, ама ништо од тоа... но знае некат да изненади со добар центаршут, ама проблемот е тоа што ретко се дешава...

ама на арсенал моментално не му е битно некогаш..во смисла еднаш во трите месеци..битно му е да има играчи кои што знаат секогаш да бидат дел од добрата игра

ама на арсенал моментално не му е битно некогаш..во смисла еднаш во трите месеци..битно му е да има играчи кои што знаат секогаш да бидат дел од добрата игра

Денилсон не е таков, а Венгер го става у првите 11 ...:toe:
Можда би било интересно некој од вториот тим т.е некој од децата да почне да игра во првите 11 наместо него, баш играа сите тие мн добро а и ќе бидат доста мотивирани да покажат што знаат ...:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom