Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
Кога на почетокот од сезонава не играше на неколку натпревари Фабрегас, фудбалерите на Арсенал изгледаа дезориентирано по теренот. Кога се врати тимот играше одлично, затоа што и тој се залагаше. Во последно време не пружаше добри натпревари, па така и Арсенал губеше. Денеска не играше и одма дебакл од 3 - 0.

Поентата ми беше дека кога игра Фабрегас не треба да се секираме дека Арсенал ќе биде торпедиран...:vozbud: Без Фабрегас тешко дека ќе оствариме некоја победа.

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Не прегазија. Според мене ни беше потребен еден ваков натпревар (без разлика на последните 2, пошто на овој бевме понижени) да се видат сите недостатоци во играта и да се види кој заслужува да игра а кој не. Време е Венгер да се отрезне и да види дека со млади деца неможе да направи тим за титула, веќе 3 години се тешиме со тоа дека имаме генерации кои ветуваат но ете ништо од тоа. Се надевам дека и Венгер и играчите ќе ја извлечат поуката од овој и предходните 2 натпревари и дека како тим кој е гладен за успеси ќе тргнат во понатамошниот дел од сезоната.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Арсенал денеска беше толку слаб, што веќе се откажувам од навивање!! Многу ми е жал... :nesum:

(В или П играм, шо да прам :pos2:)

illusioner

Happyrotter
Член од
20 јуни 2007
Мислења
774
Поени од реакции
15
:helou::helou::helou: pozz zoki ni bese milo sto te zapoznavme ...imaj prijaten zivot i sekoe dobro

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Арсенал денеска беше толку слаб, што веќе се откажувам од навивање!! Многу ми е жал... :nesum:

(В или П играм, шо да прам :pos2:)
:eek:ftopic: Предизвик ,брату....хехехехе......

срамотилаци...резили...општ хаос во тимот ,кој имаше мадлаци да го догледа натпреварот...ретко некој...почнаа комплекс да си набиваат играчиве,а мн лошо е тоа...али не ништо загубено ,надежта последна умира ,:toe:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ајде горе со духот, било минало.

Нема поталентирана постава моментално во цела Европа, ќе се поправат и приземјат.

Одмаздата ќе биде послатка. :smir:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ајде горе со духот, било минало.

Нема поталентирана постава моментално во цела Европа, ќе се поправат и приземјат.

Одмаздата ќе биде послатка. :smir:
Се сложувам :smir: само не се сложувам со тоа дека имаат најталентирана постава во Европа, Арсенал има најталентирана постава во Светот :vozbud:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Што ви е бе луѓе? :pos2: В или П играв.

А да... Ова е чист гол! :vozbud:

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
:eek:ftopic: Предизвик ,брату....хехехехе......

срамотилаци...резили...општ хаос во тимот ,кој имаше мадлаци да го догледа натпреварот...ретко некој...почнаа комплекс да си набиваат играчиве,а мн лошо е тоа...али не ништо загубено ,надежта последна умира ,:toe:
Токму така, надежта последна умира.
Верувам во овој тим дека може да извади нешто од оваа сезона. Не му се максимумот 13 трофеи во Премиер лигата и едно финале во Лига на шампиони.
Јас лично го догледав натпреварот до крај, затоа што верувам во тимот дека и после водство од 2 - 0 може да се направи пресврт за 20 минути.

Вчера немавме среќа и судијата не беше неутралец. Почисти чист регуларен гол и загубивме поради грешки на поединци. :jaj:

Победи против Динамо и Челзи верувам дека ќе им ја врати самдовербата на фудбалерите во тимот. :nesum:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
zokiarsenal напиша:
А да... Ова е чист гол! :vozbud:
Како солза чист..=)..Знаеш пред натпреварот и си помислив дека ке постигнеме ваков гол,ама го поништија=(,незнам зашто:nesum:

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Што ви е бе луѓе? :pos2: В или П играв.
i gallas igrase igri i izgleda uste ednas nema da zaigra za arsenal :pos2:

spored nekoi izvori edinstvena rabota sto mozed da ja stori gallas vo momentov za da zaigra pak vo arsenal e javno da mu se izvini na wenger i na soigracite,vo sprotivno negovata kariera vo arsenal e zavrsena

Член од
8 октомври 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
20
i gallas igrase igri i izgleda uste ednas nema da zaigra za arsenal :pos2:

spored nekoi izvori edinstvena rabota sto mozed da ja stori gallas vo momentov za da zaigra pak vo arsenal e javno da mu se izvini na wenger i na soigracite,vo sprotivno negovata kariera vo arsenal e zavrsena
Нема шанси да остане. Уште во Јануари си оди.
Дури и да се извини, пак нема да остане. Сетете се на случајот со Рој Кин.
Галас има нарушени односи со Ван Перси, Волкот и Насри така да не верувам дека Венгер ќе го задржи својот сонародник. Ако остане само ќе шири негативна енергија. :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom