Фан Клуб: Арсенал

Статус
Затворена за нови мислења.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
[zEUs];1856496 напиша:
Абе супер е играчот :wink: многу е добар баш супер игра и ги врши задачите што му се дадени а тоа е да ги прекинува противничките контри и нападите на средина на теренот, плус и со него во тимот ќе има повеќе простор за фабрегас да оди понапред а тогаш мие сме пооопасни :vozbud:
Дада Сонг е Фламини2. Ептен простор му отвара на Фабрегас.. :pos2:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
[zEUs];1856572 напиша:
Ако бе :) , сите си имаме различни мислење и тој си има свое мислење :wink: можда малце погрешно ама негово е и со тек на времето ќе види дека греши :smir:
Истото мислење одредени членови го имаа и за Денилсон, пред некое време ,арно ама дечково ги демантира на најдобар можен начин-со брилијантна игра -:helou:

:eek:ftopic: честито 500-та страна :vozbud:

Член од
20 мај 2008
Мислења
357
Поени од реакции
99
Arsenal ke Si bide Sampion so sigurno. pa koj saka neka mrci ama so e pravo pravo e .

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Дада Сонг е Фламини2. Ептен простор му отвара на Фабрегас.. :pos2:
Сакав да спомнем дека е Фламини2 ама немав срце некако не ми дава ...

Инаку да не е точно ова :tapp:

Истото мислење одредени членови го имаа и за Денилсон, пред некое време ,арно ама дечково ги демантира на најдобар можен начин-со брилијантна игра -:helou:
Точно :wink: ќе се деси исто и со Сонг ќе им ги затвори устата на свите :) , нз шо им е на сите баш добро си игра Сонг :toe: а особено за неговата репрезентација како играше сум се запрепастил у позитивна смисла :wink: , а пак тоа го зборевмо за Денилсон кој бевмо нервозни заради киксојте и баравмо виновник не за друго :tapp: инаку среќен сум што се покажа на сите дека знае да игра и има добра иднина пред него :helou:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
[zEUs];1856572 напиша:
Ако бе :) , сите си имаме различни мислење и тој си има свое мислење :wink: можда малце погрешно ама негово е и со тек на времето ќе види дека греши :smir:
Да дај Господ да грешам тогаш ке се извинам...Јас знам да прифатам грешка...Ама до тогаш....

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
А ти The Gunners да не имаш некој проблем со мене...Ај да видиме што ке речи Fantom за ова...Тука си има секој право на сопствено мислење...Ако не ти се допага, повели на друг форум...Поззззззззззз

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Да дај Господ да грешам тогаш ке се извинам...Јас знам да прифатам грешка...Ама до тогаш....

Ја сум сигурен дека ќе прерасне во класа играч како Виеира :vozbud: ама точно времето ќе покаже и нас ни останува освен да чекамо и да видиме што ќе се случи :wink:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Arsenal ke Si bide Sampion so sigurno. pa koj saka neka mrci ama so e pravo pravo e .
Фала :wink:

п.с закон си :pos:

А ти The Gunners да не имаш некој проблем со мене...Ај да видиме што ке речи Fantom за ова...Тука си има секој право на сопствено мислење...Ако не ти се допага, повели на друг форум...Поззззззззззз
Абе немојте бе да се карате за глупост и што да се меша сеа Фантом у ова никој не провоцира :tapp:, правилно е дека сите си имаме право на свое мислење и треба секој да го почитуе тоа, сите го сакаме Арсенал запамтитего тоа :wink: :helou:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Кој ти оспорува да мислиш различно од мене бе!!!!
и кој те спомна па БАШ тебе :tapp:
се гледаме

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Абе не рипајте во worca, Сонг треба да јаде уште за Фламини. Смешно ми е да ги рамњам :)

olitea

I Am The Enemy
Член од
24 април 2007
Мислења
829
Поени од реакции
19
Ajde da vidime so ke pokaze Bendtner :) Neka ne demantira, daj boze..

Inace, iskreno se nadevam na formacija 4-4-2

Almunia
Sagna Toure Gallas Clichy
Eboue Fabregas Ramsey Nasri
Bendtner Diaby

SUBS: Song, Fabianski, Vela, Wilshare, Djourou, Walcott, Denilson.

Rezultat 2-0.

Pozdrav.
ne znam zoso stalno go stavas diaby vo napad koga ne e napagac :tapp:

Aде е повреден уште 2 недели ако не се лажам..а Перси на клупата за казнени играчи:) уште 2 натпревари:pipi:
ade ima 50:50 sansi za nastap

--------------Almunia--------------

Sagna----Toure----Gallas----Clichy

Walcott---Cesc----Denilson---Nasri

------------Diaby------------------

----------------Bendtner----------

А може и тој состав
e vaka veke moze

dobredojde druze

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
ne znam zoso stalno go stavas diaby vo napad koga ne e napagac :tapp:

ade ima 50:50 sansi za nastap

e vaka veke moze

dobredojde druze
Може да игра напагач, има неколку пати играно. И + со оглед на тоа што не сме комплетни во нападот може да настапи како полушпиц.

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Абе не рипајте во worca, Сонг треба да јаде уште за Фламини. Смешно ми е да ги рамњам :)
Точно е дека Сонг треба да јаде за Фламини :wink: , Фламини според мене ни беше најак у тимот највише работаше за тимот и трчаше највече од сите, многу голема грешка што го дадовмо :nesum: мене срцето ме болеше кој замина у Милан и тоа за без паре :tapp: никат нема да има таков играч ама пак имаме други супер играчи од средниот ред Денилсон, Диаби, Рамзи а и Сонг кој според мене ќе израсне во голем играч некако ко Виеира (не мн брз играч, силен во дуели, храбар, мн работи за тимот и тешко топка да пројде кј него уствари може топка да пројде ама играч не :pos: ) :helou:

worca

Get well soon....
Член од
19 февруари 2008
Мислења
740
Поени од реакции
15
[zEUs];1856646 напиша:
Ја сум сигурен дека ќе прерасне во класа играч како Виеира :vozbud: ама точно времето ќе покаже и нас ни останува освен да чекамо и да видиме што ќе се случи :wink:
Самиот кажа...времето ке каже....Поззззз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom